Seier for Barragan og legender

Spania slo Tyrkia i EM for U19 landslag, mens Liverpool Legends fullførte sitt hattrick i Skandinavia ved å beseire Danmark med 2-1.

90 minutter for Barragan
Antonio Barragan kan ha vært med i en av sine siste kamper som Liverpool-spiller da han var på banen i hele kampen i 5-3 seieren mot Tyrkia.  De tre poengene førte spanjolene til topps i gruppe B i EM-sluttspillet for U19.  Den andre kampen mellom Portugal og Skottland endte uavgjort.  De to beste lagene går videre til semifinale, og Spania møter Skottland i morgen.

Barragan er ventet å sluttføre en overgang verdt £1.7M til Deportivo La Coruna om kort tid.

Walters matchvinner igjen
Scoringer av John Durnin og Mark Walters sørget for at Liverpool Legends beseiret Danmark i går kveld.  Danskene hadde satt sammen et lag med spillere fra sin storhetstid midt på 80-tallet.

De røde spilte sin tredje kamp på seks dager, og var redusert ved at Jan Mølby var opptatt med bursdagsfeiring i sitt hjemland og bl.a. John Barnes og Ian Rush hadde forlatt troppen.  John Aldridge var kommet til, og den gamle goalgetteren hadde flere fine avslutninger.  Det var også Aldo som spilte fram til Mark Walters helt mot slutten.  ”Wally” sørget dermed for seiersmålet og den tredje strake triumfen.  Den tidligere høyrevingen på Anfield har vært lagets beste spiller på turneen i Norge og Danmark, og totalt scoret seks mål.  John Durnin sørget for 1-0 i første omgang da han løp igjennom på et langt fremspill og scoret fra skrå vinkel.

Totalt sett en fortjent seier for Liverpool, som gjennom spillere som Walters, Durnin, Aldridge og Mike Marsh var et hakk vassere offensivt.