Semifinaletap for Pongolle

Florent Sinama-Pongolle og Frankrike tapte en dramatisk semifinale i U21-EM mot Nederland torsdag kveld. John Arne Riise fikk 90 minutter for Norge. Jan Kromkamp ditto for Nederland.

Florent Sinama-Pongolle hadde ingen stor kamp for Frankrike i semifinalen i U21-EM torsdag kveld. Liverpool-spilleren ble nemlig byttet ut i pausen, etter at Nederland hadde gjort to mål uten at franskmennene klarte å kvittere i første omgang.

I en dramatisk semifinale klarte Frankrike å heve seg i andre omgang, og maktet faktisk å utligne til 2-2 fem minutter før ordinær tid var omme. To minutter før slutt i første ekstraomgang fikk så Frankrike en spiller utvist, og to minutter inn i andre ekstraomgang setter så Nederland inn seiersmålet og vinner 3-2.

Dermed blir det ingen finale for Florent-Sinama Pongolle denne gangen. Anthony Le Tallec kunne som kjent ikke spille i denne kampen, på grunn av lyskeskaden som har plaget han i lengre tid.

Det er for øvrig første gang at Nederland er i en finale i U21-EM. I den andre semifinalen vant Ukraina 5-4 på straffespark-konkurranse mot Serbia & Montenegro, etter at ingen av lagene hadde klart å score etter 120 minutters spill.

Full kamp for Riise
John Arne Riise spilte hele kampen på venstrebacken da Norge måtte nøye seg med 0-0 mot Sør-Korea på Ullevaal i går kveld. Denne privatlandskampen var en del av VM-oppkjøringen for koreanerne.

Kromkamp inne på laget
Jan Kromkamp ser ut til å ha spilt seg inn på laget til Nederland før VM. I går kveld spilte han i alle fall hele kampen da hollenderne snudde 0-1 ved pause til 2-1 seier over Mexico på Philipsstadion i Eindhoven.