Sevilla avviser nytt bud fra Liverpool

Spanske medier melder at Benitez har fått et nytt bud på brasilianske Alves avslått. Liverpool har jaktet på 23-åringen lenge uten å få napp enda. Klubbene sliter med å bli enige om pris.

Blir Daniel Alves sommerens første kjøp?Rafael Benitez jakter fortsatt på sitt første sommerkjøp og møter igjen frustrasjon etter å ha fått nytt avslag på underskriften til Daniel Alves. Brassen kan spille både backen og høyre flanke.

 

23-åringen har vært på Liverpools ønskeliste lenge og etter det vi forstår er spilleren enig med de røde om en overgang. Problemet er at klubbene sliter med å bli enige om pris. Sevilla har blitt sitert på at de ønsker så mye som £12M for den ferske UEFA-Cup vinneren, mens Liverpool ikke skal være villige til å strekke seg til mer enn £7-8M.

I dag siteres Sevillas president Jose Maria del Nido igjen på overgangsryktene som svirrer rundt spilleren. Han nevner Liverpool med navn og legger ikke skjul på at spilleren kanskje er tapt for spanjolene.

- Vi vil ikke selge, men når en spiller ønsker seg bort er det vanskelig å tvinge ham til å bli. Han har fortalt oss at han er fornøyd med Liverpools tilbud, men det betyr ikke at han legger press på oss. De (Liverpool, red anmerk) har kommet til oss med et nytt tilbud som vi har avslått.

Dermed gjenstår det fortsatt å se om klubbene kan finne en løsning som kan gi Liverpool sin første brasilianer. Dirk Kuyt og Craig Bellamy skal stadig stå høyt på handlelista til Rafa.