Sevilla forberedt på Alves exit

Rapporter i Spania forteller at Sevilla har planer om å hente inn enda en erstatter for Daniel Alves, mens spilleren selv drømmer om å komme til Liverpool.

Transfersagaen om Daniel Alves fortsetter.  Den faktiske situasjon er at Liverpool og Sevilla ikke er enig om sum for den brasilianske høyrekanten.  Både spiller og Sevilla synes imidlertid forberedt på at overgangen fortsatt kan skje før transfervinduet lukkes 1.september.

I den spanske avisen AS sier i dag Daniel Alves at situasjonen er uforandret og at han nå tenker på å spille for Sevilla neste sesong, men fortsatt håper at det kan bli Liverpool.  Sevilla på sin side skal være klar til å handle inn Hugo Campagnaro, en argentinsk høyreback som spiller for Piacenza i Italia.  Tidligere er Andreas Hinkel fra Stuttgart kommet inn, slik at det er tydelig at man forbereder seg på at det kan bli en enighet med Liverpool om Alves.

- Vi må fortsatt vente å se hva som vil skje, og hva vi kommer til å gjøre, sier Alves.  – Dersom det blir avgjørelser å ta vil de bli gjort når tiden er inne.  For øyeblikket tenker jeg på spill for Sevilla.