Sissoko på sykehus med alvorlig øyeskade

Momo Sissoko må bli igjen når resten av Liverpool-troppen forlater Portugal, da han er innlagt på sykehus hvor han får behandling for en alvorlig øyeskade.

Momo Sissoko er tvunget til å bli igjen i Portugal når resten av Liverpool-troppen setter kursen tilbake til Merseyside etter kveldens kamp på ”Lysets stadion”. Midtbanekrigeren gikk rett i bakken da han fikk støvelspissen til Beto opp i ansiktet midtveis i første omgang, og virket groggy da han ble kjørt av banen på båre.

Etter kampen kommer det nå for en dag at Sissoko er innlagt på sykehus i Lisboa, hvor han blir behandlet for hva som blir karakterisert som en alvorlig øyeskade. Sissoko skal allerede ha gjennomgått ulike tester ved sykehuset, og midtbanespilleren har fått klar beskjed om at han ikke kan fly hjem til Merseyside sammen med resten av laget.

- Det dreier seg om en alvorlig øyeskade, og Momo vil bli på sykehuset over natten for observasjon og ytterligere tester. Klubblegen og en av våre fysioterapeuter blir igjen i Portugal sammen med spilleren til han er i stand til å returnere til England, sier en talsmann for Liverpool FC til klubbens offisielle hjemmeside nå i kveld.

Sissoko ble fraktet til sykehuset umiddelbart, ettersom han klaget over synsforstyrrelser. Klubbens talsmann håper imidlertid at spilleren er i stand til å reise hjem i morgen.