Siste kamp i hektisk periode

Liverpool U18 avslutter en hektisk periode med sin fjerde kamp på ni dager når de møter Sheffield United i morgen. Bolton-duo skadefrie. Fiorentina vil også ha Aurelio.

Etter gårsdagens 2-2 kamp mot Nottingham Forest på akademiet venter en ny kamp for Liverpool U18 i morgen. De reiser til Sheffield, der United er motstander. Kampen har avspark klokken 12.00 norsk tid.

Det har vært en hektisk uke for John Owens’ elever, og morgendagens kamp er faktisk lagets fjerde på ni dager. Men det tette kampprogrammet ser ikke ut til å plage de unge spillerne, da man er ubeseiret i de tre foregående matchene. Perioden begynte med at laget vant lokaloppgjøret mot Everton med 2-0, før man altså fulgte opp med to 2-2 kamper mot Sheffield Wednesday og Forest.

Det er ventet at trener Owens nok en gang gjør forandringer på laget til morgendagens kamp, da han har en stor tropp å velge fra, og treneren vil nok således sørge for at flest mulig av spillerne får spilletid.

Duo kan gjøre comeback for Bolton
Boltons Ivan Campo har kommet seg rekordraskt etter et beinbrudd i januar, og kan faktisk gjøre comeback mot Liverpool på sønag. Midtbanespilleren spilte 90 minutter for Boltons reservelag som slo Wigan 3-0 onsdag kveld, og skulle dermed være høyaktuell til bortelagets tropp i helgen. Matt Jansen beviste også at han er skadefri i samme kamp, etter at spissen har slitt med en kneskade. Jansen gjorde for øvrig ett av målene i reservelagskampen.

Fiorentina vil også ha Aurelio
Italienske medier rapporterer at Fiorentina har kommet med et tilbud til Valencia-bakcen Fabio Aurelio. Brasilianeren er som kjent Bosman-spiller til sommeren, og Liverpool har hele tiden vært favoritter til å sikre seg venstrebacken. I nyhetsoppslagene fra Italia hevdes det imidlertid at Aurelios forhandlinger med Liverpool har stagnert, og at den italienske klubben derfor har en mulighet til å sikre seg forsvareren.

City halverer prisene
Manchester City melder at klubben har bestemt seg for å halvere de opprinnelige billettprisene til finalen i FA Youth Cup mot Liverpool på City of Manchester Stadium. Forhåndsbestilte billetter vil dermed koste £4, mens billetter kjøpt på kampdagen kommer til å koste £5.

Jewell vil ha ex-rød til Wigan
Paul Jewell ønsker å bringe en kollega fra Liverpool-dagene inn i sin trenerstab i Wigan. Mark Seagraves er mannen Jewell håper å overtale til å ta en trenerjobb. Seagraves fikk bare to førstelagskamper på Anfield i perioden 1986-1987. Det var imidlertid to mer en Jewell selv fikk.

Wednesday gjør fremskritt
Sheffield Wednesday har fortsatt stor tro på at de skal få i stand en forlengelse av låneavtalen med Liverpool-keeper Scott Carson før helgen.

- Vi har snakket med Liverpool, og vi håper å få alt på plass på fredag, uttalte Owls-manager Paul Sturrock i går.