Skuffende for Ablett & Co

Stortap for reservene, men Gary Ablett valgte å være mild med kritikken. Nabil El Zhar bekreftes klar. John Arne Riise på TV2.

Ikke alvorlige skader
Reservelagstrener Gary Ablett kunne i dag bekrefte at det ikke er noe alvorlig med Lee Peltier og Stephen Warnock, som begge ble byttet ut i 1.omgang da reservene i går tapte 1-4 mot Newcastle.  Ablett var skuffet over resultatet og forsvarspillet, men valgte likevel ikke å gå hardt ut mot det på papiret sterke laget.

- Stephen Warnock måtte forlate banen fordi han var syke og ikke følte seg i stand til å fullføre kampen.  Han hadde følt seg dårlig hele dagen og kom igjennom en halvtime før han måtte gi seg, bekrefter Gary Ablett.

- Lee Peltier fikk en ekkel skade.  Han er en tøff gutt og det må noe slikt til for at han ikke skal kunne fortsette å spille.  Lee hadde et stygt kutt ved kneet og behøvde fem sting.  Heldigvis var det ikke mer alvorlig enn det.

- Om selve kampen må en si at det var en skuffende kveld for oss.  Jeg følte at vi definitivt kunne ha forsvart oss bedre ved to av deres scoringer.  Dette er en stor læreprosess for oss alle.

- Jeg synes vi hadde nok ballinnehav men greide ikke å skape noe særlig noe, og det var det mest skuffende ved kampen.  Jeg kan bare huske at keeperen til Newcastle måtte gjøre en redning.

- Jeg kan ikke klandre verken de eldre eller de unge spillerne for deres innsats, da de holdt det gående men bare manglet litt kløkt rundt straffefeltet.

- Vi hadde mye av ballen men tillot dem å kontre på oss for lett.  Det er noe vi må se på, selv om jeg vil si at 4-1 var flatterende for dem.


Overgang fullført
Ifølge en sak på Liverpools offisielle hjemmeside, har nå Nabil El Zhar ”fullført sin overgang fra St.Etienne”.  Vi regner dermed med at man kan trygt si at franskmarokkaneren er Liverpools sjuende kjøp denne sesongen.


Dokumentar om Riise
Torsdag kl 20.00 sender TV2 en såkalt ”underholdningsdokumentar” om John Arne Riise.  Programmet har varighet på 30 minutter og er ledd i en serie på ti hvor kanalen portretterer ti forskjellige kjendiser.