Slik gjenfant Stevie G scoringsformen

Kapteinen avslører hvordan han snudde den negative trenden. John Arne Riise berømmer Rafael Benitez for roen han viste da han ble skallet til.

Som tidligere nevnt her på Liverpool.no, er Steven Gerrard langt fra fornøyd med Liverpools innsats så langt denne sesongen.

Ei heller er han fornøyd med egen innsats, blant annet på grunn av en uvanlig lang scoringstørke til ham å være - helt til det løsnet mot Bordeaux på tirsdag.

Forklaringene på problemene har vært mange.

- Jeg har hørt folk trekke fram alt fra feil kroppsspråk, via at jeg ikke trives i klubben til at jeg har problemer utafor banen og ikke er motivert nok, sier Stevie G til LFC Magazine

- Men disse forklaringene stemmer rett og slett ikke. Jeg er en profesjonell fotballspiller, og når jeg er på banen, er spillet det eneste som teller, legger han raskt til.

I intervjuet med LFC-magasinet røper kapteinen hvilke virkemidler han har brukt for å snu den negative trenden. Men ikke før han har fortalt hva som overhodet ikke hjelper:

- Du drar ikke hjem, stiller deg foran speilet og river deg i håret - det hjelper ikke, fastslår scouseren.

- Det du gjør, er å se kampene dine på TV, jeg tar dem alltid opp av den grunn. Dermed ser du hva det er du gjør feil. For meg er dette den eneste måten å få orden på ting, forteller han.

I tillegg nevner han betydningen av manager Rafael Benitez, som fritas for all skyld for den svake sesongåpningen. Tvert imot mener Gerrard at spillerne har sviktet manageren sin.

- Jeg stoler definitivt på ham. Jeg jobber sammen med mannen hver dag, og jeg lytter til hva han har å si, for jeg vet det vil hjelpe meg til å finne tilbake til toppformen, skryter midtbanespilleren.

Men om han nå finner tilbake til toppformen sjøl, sier han seg slett ikke fornøyd med det.

- Først må jeg finne tilbake til min egen form, men som kaptein har jeg også et ansvar for å hjelpe de andre, fastslår Steven Gerrard.

Riise berømmer Rafa for roen
66 minutter ut i tirsdagens mesterligamøte med Bordeaux måtte John Arne Riise gå blødende av banen etter å ha blitt skallet til av en motspiller.

Nordmannen sjanglet litt i begynnelsen, men holdt seg på beina. Nå berømmer han Rafael Benitez for roen han viste i sekundene som fulgte.

- Manageren har snakket mye om å holde hodet kaldt og at vi ikke skal diskutere med dommerne. Derfor trakk jeg meg bare unna og lot dommeren gjøre jobben sin. Først trodde jeg at jeg også ville bli utvist, men jeg gjorde ikke noe galt, sier Riise i et videointervju med Liverpools hjemmesider.

- Det går bra med øyet nå, og det var ikke vondt med en gang, heller, forteller han.