Sommerhandel ikke avsluttet

Daglig leder Rick Parry gjentar at man på Anfield ikke regner med å være ferdig med innkjøpene. Juniorlaget tapte mot Barcelona. Returkamp mot Maccabi sendes på ITV1.

Ser etter forsterkninger
Rick Parry gjentar til BBC det Rafael Benitez tidligere har antydet, at man fortsatt jobber med å styrke spillerstallen innen transfervinduet lukkes om to og en halv uke.  Liverpools daglige leder setter også pris på at Steven Gerrard i sin biografi har gitt uttrykk for at han kan tenke seg å bli lenge i klubben og gjerne ende opp som manager.

- Det kan være at vi fortsatt har litt handling igjen å gjøre, vi er fortsatt på utkikk etter forsterkninger.  Det kan være at det vil være nødvendig å få en eller to spiller ut, avhengig av hvem som vil være tilgjengelig, men vi har et åpent sinn, er den nokså forsiktige meldingen fra Parry.

- Vi har tidligere poengert at vi gjerne vil ha med oss Steven på livstid, sier Parry om uttalelsene til klubbens kaptein.

- Vi vet at han er temmelig dype følelser for klubben og det faktum at han ønsker å være med oss på lang sikt er slik som alle våre supportere gjerne vil høre.


0-2 mot Barcelona
Liverpools juniorlag tapte 0-2 mot Barcelona i deres første kamp i den store turneringen som foregår i Villarreal.  Det har ikke kommet noe informasjon om hvilket lag de regjerende juniormesterne i England benyttet.


Liverpool på engelsk TV
I morgen vil det bli klart med kampsted og kamptid for Liverpools returmøte mot Maccabi Haifi.  Det synes imidlertid klart at kampen uansett vil bli vist på ITV1 fra England, siden kanalen allerede har satt opp kampen på sin sendeplan.