Spania i aksjon

Xabi Alonso og Luis Garcia ventes å spille på et Spania hvor nøkkelspillere ikke er klare. Wigan håper å låne Chris Kirkland, men Liverpool ønsker fortsatt å selge.

Xabi & Co kl 15.00
Dagens kamper i gruppe H runder av de innledene kampene i gruppespillet i dette VM.  I gruppe H møtes Spania-Ukrainia kl 15.00, mens Saudi-Arabia spiller mot Tunisia kl 18.00.

Mange røde supportere vil ha Spania som et favorittlag, med Xabi Alonso, Luis Garcia og Pepe Reina i troppen.  Veteranen Raul starter ikke mot Ukraina, og spanjolenes angrep vil bli ledet av Fernando Torres.  David Villa eller Luis Garcia vil være partner for 22-åringen på topp.  Luis kan også bli benyttet på midtbanen, hvor Xavi ikke vurderes som klar fra start etter å ha vært ute med skade mesteparten av siste sesong.  Xabi Alonso er ventet å starte sentralt på midtbanen.

Hos Ukraina er det store spørsmålet om stjernen Andriy Shevchenko blir risikert etter et skadeopphold.  Spilleren selv skal være innstilt på å spille, men trener og tidligere storspiller Oleg Blokhin teller på knappene om han vil risikere angriperen i den første kampen.


Rafa vil ha penger
Assisterende manager hos Wigan, Chris Hutchings, bekrefter at man håper å gjøre en låneavtale med Chris Kirkland.  – Forhåpentligvis får vi Chris hit på et års lån, og Liverpool har sagt at de vil komme tilbake til oss, sier Hutchings.

Spesielt med Djibril Cissé ute med et nytt benbrudd vil imidlertid gjerne Rafael Benitez ha inn penger for å styrke sitt transferbudsjett.  Manageren har keeperne Reina, Dudek, Carson og Kirkland i stallen, og vil være interessert i å selge minst en av dem.  Liverpool vil derfor ønske velkommen klubber som er villig til å kjøpe Chris Kirkland, eller enn å la ham gå på et nytt utlån.