Spanjolene tilbake på laget

Rafael Benitez bebuder at de spanske VM-spillerne vil få spilletid i treningskampen mot Kaiserslautern i morgen. Men han vil spare engelskmennene til senere.

Rafael Benitez akter å benytte sine spanske VM-stjerner i morgendagens treningskamp mot Kaiserslautern. Xabi Alonso, Luis Garcia og Jose Reina vil dermed spille sin første treningskamp for sommeren. England-kvartetten Steven Gerrard, Jamie Carragher, Peter Crouch og Scott Carson vil trolig ikke være involvert. Det er Liverpool Daily Post som skriver dette.

Benitez håper å benytte treningskampene og treningsøktene under oppholdet i Sveits til å intensivere lagets forberedelser frem mot alvoret starter. Morgendagens kamp i Liechtenstein er det første ”alvorlige” oppdraget.

- Laget vil bli tatt ut på grunnlag av hvordan ting har fungert her i Sveits. Det kan ta tid før spillere som har vært på ferie begynner å finne rytmen igjen, men ut fra det jeg har sett på treningene her virker det som alle er giret på å komme i gang igjen, uttaler Benitez til lokalavisen.

- VM-spillerne har kommet tilbake og fått møtt våre nye spillere, og alle er veldig spente på den kommende sesongen. Spillerne som har vært i VM vil imidlertid trenge litt tid, og tanken er å bruke majoriteten av spillerne vi har brukt i de to første treningskampene også i morgen, legger han til.

- Vi kommer kanskje til å benytte oss av de spanske VM-spillerne i morgen, ettersom de kom tilbake litt tidligere. De engelske VM-deltakerne vil vi ikke benytte i kamp før mot slutten av treningsleiren, bekrefter manageren.

- Under preseason må du tenke på hvordan spillerne jobber, og hva de selv føler på kroppen. Alle jobber veldig hardt, men det har vært litt vanskelig all den tid vi ikke har hatt spillerne som var med i VM på plass.

Nyinnkjøpte Jermaine Pennant kan også figurere mot Kaiserslautern i morgen.