Spansk VM-jubel

Xabi Alonso scoret og Luis Garcia storspilte da Ukraina ble feid av banen. Daniel Alves bekrefter via sin agent at han kun vil gå til Liverpool.

4-0 til Spania
Spania imponerte stort da man vant 4-0 mot Ukraina i sin første kamp i gruppe H.  Xabi Alonso satte inn 1-0 da han headet(!) inn en corner, mens et frispark fra David Villa sørget for 2-0 til pause.  En noe kontroversiell utvisning og straffespark punkterte kampen tidlig i 2.omgang, da Villa igjen scoret.  Fernando Torres avsluttet et fantastisk angrep ved å sette inn 4-0 i sluttminuttene.  Da var Xabi Alonso og Luis Garcia allerede byttet ut.  Alonso gikk ut etter 55 minutter sammen med tomålscorer Villa, helt sikkert for å spares foran senere oppgjør.  Xabi gjorde en bra kamp som midtbaneanker.  Luis Garcia forlot banen etter 77 minutter, etter en meget god kamp i sin frie rolle bak spissene Villa og Torres.  Spanjolene er nå storfavoritter i en gruppe som også består av Tunisia og Saudi-Arabia.  Vinneren av gruppe H møter toeren i gruppe G, hvor bl.a. Frankrike og Sveits spiller.


Alves har sett seg ut de helrøde
Jose Rodriguez Baster, som er agenten til Daniel Alves, bekrefter at hans spiller ønsker en overgang til Liverpool.  De røde fikk nylig enda et bud på høyreflanken avslått fra Sevilla, selv om deres president også antydet at man neppe kunne holde på en spiller som søkte seg vekk.

- Det jeg kan si, uten tvil, er at spilleren ønsker å gå til Liverpool, fastslår Baster.

- Personlig har jeg ikke lyttet til noen andre klubber, selv om det har vært de som har ringt og som jeg har sendt videre til Sevilla.  Daniel vil imidlertid spille for Liverpool.

- De to klubbene nærmer seg(Liverpool og Sevilla).  Det er fortsatt en avstand, men hvis presidenten til Sevilla har sagt at han ser for seg at man vil miste spillere, ser jeg ingen grunn til å si imot det.

- Daniel har ikke vært ute etter å forlate Sevilla, men det kommer tidspunkt hvor du ønsker å gå videre.  Daniel er veldig fornøyd med fansen, klubben og med alt, men alle spilleren ønsker å spille for en større klubb, uten at jeg vil si at Sevilla ikke er en stor klubb.

- Jeg tror ikke jeg kan sette noen tidsfrister på hva som vil skje og når, vi får bare se hvordan det går.