Speedy i drømmeverden

Mark Gonzalez sier han aldri vil glemme debutmålet for Real Sociedad. Puber som sender Charlton-Liverpool i kveld. Sist oppdatert kl 17.10.

God start for venstreving
Liverpool regner med å offisielt sikre seg Mark Gonzalez før neste sesong, men har måttet utsette signeringen av det chilenske hurtigtoget da man ikke har fått arbeidstillatelse for 21-åringen.  Venstrevingen er derfor utlånt til Real Sociedad for resten av sesongen, og spilte sin første kamp i helgen etter en langvarig kneskade.  En glad ”Speedy Gonzalez”, som det ryktes om har vært hurtigere enn Djibril Cissé på fartstester tatt på Melwood, ble også matchvinner som innbytter i 2-1 seieren over Real Mallorca.  For øvrig etter innlegg fra Mikel Alonso, broren til Xabi.

- Det var en slik debut jeg hadde drømt om, sier Gonzalez til hjemmesiden til Real Sociedad.  Det var ekstra spesielt siden jeg har vært ute med skade i ni måneder.

- Det å score seiersmålet hjelper din moral.  Det er et mål jeg ikke vil glemme med det første, og det ikke bare ut fra min egen situasjon men også p.g.a. problemene til Real for øyeblikket.

- Jeg har fortsatt langt igjen til toppformen og jeg er ikke klar til å starte en kamp ennå, men jeg jobber hardt og håper det ikke blir lenge til.

Real Sociedad blir for øvrig vist på TV2 Zebra førstkommende søndag kl 18.55, i kampen mot Atletico Madrid.


Puber viser Charlton-kampen
Vi har fått bekreftet at både Andys Pub, Bohemen og Tøyen Sportspub viser Liverpools bortekamp mot Charlton ”live”. I tillegg til disse tre Oslo-pubene, har vi også fått melding om at Wembley Sportsbar i Haugesund viser kampen. Det samme gjelder Three Lions i Trondheim og Uptown i Kristiansand.

Kampen sendes imidlertid IKKE på Sportscaféen i Stavanger og Dubliner i Bergen, slik vi fikk beskjed om tidligere.