Spillere klare til lørdag

Rick Parry forteller om et overraskende kjøp av Craig Bellamy, som vil skrive under sammen med Fabio Aurelio til helgen. Liverpool bekrefter ny mann i staben.

Spillere presenteres?
Fabio Aurelio vil skrive under sin kontrakt med Liverpool på lørdag, og daglig leder Rick Parry bekrefter at Craig Bellamy også blir offisielt helrød 1.juli.  Disse forventes å bli presentert for pressen om kort tid, sammen med Gabriel Paletta.

Til klubbens egen hjemmeside sier Parry at overgangen til Bellamy kom overraskende: - Craig Bellamy vil offisielt komme til oss fra Blackburn Rovers på lørdag og jeg vet at han ikke kan vente på at neste sesong skal starte, bekrefter Rick Parry.

- Hans lidenskap for denne klubben kom fram da jeg møtte ham.  Han ser på en overgang til Anfield som en fantastisk mulighet.

- Jeg må innrømme at kjøpet kom litt ut av det blå, men da kontakt ble gjort skjedde alt veldig fort.  Med Djibril Cissé ute behøvde vi en med genuin fart, og Craig har utvilsomt det.  Han er en vinner, han er kjapp og viser følelser.  Han vil gi oss et viktig alternativ å bidra med noe nytt i vårt angrepspill.  Han har selvfølgelig også vist at han kan score mål.


Speider bekreftet
Liverpool slår fast i ettermiddag at man har hentet Malcolm Elias fra Southampton.  Han vil ha samme rolle som han hadde i sør, nemlig å ha hovedansvaret for klubbens ungdomspeidere.  Elias vil ha tittelen ”Director of Recruitment”.

Malcolm Elias er mest kjent for å ha hentet Theo Walcott for £200.000 fra sin gamle klubb Swindon, før han altså ble solgt til Arsenal for en overgang som kan bli verdt £12M.  Den rutinerte speideren har også arbeidet for Oxford United.

Rick Parry sier til Liverpool Echo at man nå har brakt en av de beste i bransjen til LFC:  - Malcolm har fantastiske resultater å vise til i Southampton og har et ekstremt godt omdømme.  Vi har vært på utkikk etter å utvide vår speideravdeling på akademiet og denne ansettelsen er en del av det.  Nok en gang har vi utnyttet en mulighet til å hente hva som er best i bransjen til Liverpool.