Stygg skade for Cissé

VM-sluttspillet i Tyskland er høyst sannsynligvis over for Djibril Cissé før det har startet, etter at angriperen ble stygt skadet i generalprøven mot Kina. En time for Kewell.

Nytt benbrudd?
Før ti minutter var spilt mot Kina vred Djibril Cissé seg i smerte ute ved høyrekanten.  Dessverre lignet det veldig på det stygge benbruddet som franskmannen fikk i kampen mot Blackburn for halvannet år siden.

Djibril ble umiddelbart lagt på båre med sterke smerter, og repriser antydet at ankelen stod i vinkel etter at han ble taklet.  I så fall er det snakk om et nytt og stygt brudd.  Det positive var at 24-åringen ikke virket å ha like store smerter noen minutter senere og det er lov å håpe at det var leggskinnet som bidro til at det hele så veldig stygt ut.

Trolig er VM nå over før det har begynt for Cissé, og det hele setter et stort spørsmålstegn vedrørende hans mulige overgang til en fransk klubb i sommer.

Vi er tilbake dersom det kommer noe nytt i denne saken.


59 minutter for Harry

Harry Kewell startet kveldens kamp mot Liechtenstein, da Australia vant 3-1 med et toppet mannskap.  Harry ble byttet ut etter 59 minutter, trolig for ikke å ta noen sjanser etter nylig å ha blitt klar av en lyskeskade.