Svekket Portsmouth frykter Crouch

Harry Redknapp kjenner godt til Peter Crouch. Jan Kromkamp kan få første start. Flere interessert i Mark Gonzalez, like før transfervinduet lukkes.

Redknapp med gode resultater mot LFC
Liverpool møter Portsmouth på Fratton Park kl 19.00 i dag, i FA-Cupens 4.runde.  Kampen sendes direkte på SportN, og vil som vanlig bli oppdatert kontinuerlig her på liverpool.no.

Harry Redknapp har som hovedoppgave å sørge for at Portsmouth overlever i Premier League, og har hentet inn et halvt dusin spillere i det nåværende transfervinduet, men vil håpe at et godt resultat mot Liverpool kan løfte hans mannskap.  Redknapp var manager i Southampton da de røde kjøpte Peter Crouch i sommer, og faren til Jamie innrømmer at lange Peter er en spiller man frykter.

- Han vil vinne hodeduller, uten tvil, men hva vi må sørge for at han han vinner dem 12-16 meter unna mål, heller enn på 5-meteren.  Han vil være en trussel.  Jeg har alltid verdsatt ham og det var ingen overraskelse at han kom med i troppen til England.  Han er en god proff, en gode spiller og en herlig person.  Jeg håper han blir med til VM, og jeg er sikker på at han vil det.

- Jeg ledet Portsmouth da vi greide å vinne en fantastisk runde mot Liverpool for to år siden, og i forrige sesong vant jeg i ligaen mot dem med Southampton.  Nå er Liverpool inne i en glimrende periode og ser ut som et fantastisk lag.  Det kan være oss til god hjelp dersom vi får et godt resultat mot dem.


Skader for Portsmouth
Portsmouth har Noe Pamarot ute med skade, venstreback Andy Griffin er suspendert, men kapteinen Dejan Stefanovic blir trolig spilleklar.  Angriperne Mwaruwari Benjani og Lomana Lua Lua er med i det afrikanske mesterskapet og er uaktuelle.

Pepe Reina er ventet å stå i mål etter at Scott Carson var mellom stengene i forrige runde mot Luton.  Med Bolo Zenden og trolig også Luis Garcia ute av flankespillerne kan det bli en mulighet for at Jan Kromkamp spiller på midtbanens høyreside.  Det vil i så fall bli den første kampen som nederlenderen, først og fremst hentet inn som høyreback, starter for de helrøde.  Robbie Fowler er som kjent uaktuell i FA-Cupen.


Trekløver interessert i Speedy
Agenten til Mark Gonzalez, Cristian Ogalde, sier at tre klubber er interessert i å signere lynvingen før transfervinduet lukkes natt til onsdag.  Liverpool har avtalt en overgang på £1.5M med Albacete, med de nødvendige papirer kan ikke underskrives før en arbeidstillatelse for chileneren er i orden.  Dette er ventet å gå i orden til sommeren, da Gonzalez kan søke på EU pass.

- Vi venter på tillatelse fra britiske myndigheter, slik at Mark kan spille i Liverpool.  Hvis Innenriksdepartementet ikke kan hjelpe oss, vil vi velge et av tre tilbud som vi har.

De tre klubbene skal være Deportivo La Coruna, Real Sociedad og Espanyol.  Liverpool skal ha blinket ut høyrevingen Victor hos Deportivo som et mulig siste kjøp i transfervinduet, og Gonzalez kan bli involvert i en slik transaksjon.