Thierry Henry hyller Gerrard

Mener han ikke kan klandres for tapet for Arsenal. Trener Alex Miller tror spissene mangler selvtillit.

Den gode tonen mellom stjernespillerne Thierry Henry (Arsenal) og Steven Gerrard (Liverpool) var synlig foran storkampen søndag. Duoen snakket entusiastisk sammen, og smilet satt løst.

Begge er de blant de beste spillerne i Europa og begge er de kapteiner for sine lag - men omtrent 90 minutter etter den beskrevne scenen i spillertunnelen, var den ene blitt syndebukk, mens den andre var blitt helt. Men:

- Steven Gerrard kan ikke klandres, mener matchvinner Henry, som tar store ord munnen da han skal beskrive kollegaen.

- Han er fantastisk! For eksempel visste jeg ikke at han er Liverpools toppscorer før jeg leste det i kampprogrammet, sier franskmannen.

Om selve situasjonen - hvor Steven Gerrard skulle slå et tilbakespill til keeper, men endte opp med å servere Arsenal-esset i scoringsposisjon - sier scoringsmaskina at det er sånt som skjer.

- Hvis det bare skjer en gang hvert annet år, så ok. Tenk heller på hvor mange ganger Gerrard har sørget for Liverpool-seier. Jeg vet at han ikke vinner alene, men han bidrar sterkt. Han er en av de beste spillerne der ute, understreker Henry.



- Vi må vinne mot Fulham
Første sjanse til å rette opp fadesen, får Steven Gerrard og de andre gutta klokka 21.00 i kveld. Da står bortesvake Fulham på motsatt banehalvdel på Anfield. Den kampen må vinnes, mener førstelagstrener Alex Miller.

- Hvis du skal gjøre deg bemerket i en turnering, må du vinne hjemmekampene, sier treneren, som ikke legger skjul på at den forrige uka var svært skuffende.

Men samtidig som han har tro på seier i kveld, minner han om at det ikke gikk så bra tidligere i sesongen. Liverpool tapte 2-0 for Fulham på bortebane.

- Den gangen viste ikke laget det sitt potensial, vi var veldig dårlige den dagen. I kveld vil vi finne tilbake til vinnersporet, tror Miller.

For at det skal skje, må Liverpools Football Clubs spisser snart begynne å score mål igjen. Miller tror måltørken skyldes mangel på selvtillit.

- Når de ikke har scoret på en stund, trekker de seg på en måte inn i et skall, hvor de sitter og spekulerer på når det neste målet vil komme, sammenligner han.

Om spissene kommer ut av skallet sitt i kveld, kan du finne ut på Canal+ og Liverpool.no fra klokka 21.00. En tredje mulighet er å få sms-meldinger tilsendt til mobilen.