Tiden i ferd med å renne ut for Xabi?

Xabi Alonso kjemper en desperat kamp mot klokka for å bli skadefri til cupfinalen. Uttalelser fra Rafael Benitez i dag kan tyde på at tiden er i ferd med å renne ut for playmakeren.

Rafael Benitez sier i dag til liverpoolfc.tv at han ikke kommer til å ta noen sjanser med Xabi Alonsos helse når han setter opp sitt lag til lørdagens cupfinale. Midtbanespilleren kjemper som kjent en kamp mot klokka for å bli skadefri av sin ankelskade i tide til den store dagen i Cardiff.

Benitez håper fortsatt at hans midtbanestjerne skal riste av seg skaden han pådro seg da han tråkket over under ligakampen i Portsmouth i tide til å rekke finalen, men manageren er altså ikke beredt til å benytte en halvskadet Alonso.

- Vi får se i morgen. Han har jobbet sammen med fysioterapeutene og i morgen vil han kanskje være i stand til å gjøre noen øvelser som vil avgjøre om han er i stand til å spille finalen. For øyeblikket vet jeg ikke om han vil bli skadefri tidsnok, men vi vil som sagt vite mye mer i morgen. Dette er i legenes hender, og vi vil la muligheten for at Xabi kan spille stå åpen helt frem til siste minutt om nødvendig, sier Benitez.

- Vi har uansett tro på at Momo, Stevie og Didi vil klare brasene skulle ikke Xabi bli spilleklar. Innebærer det en helserisiko for Xabi å spille må vi bare benytte andre spillere, legger han til.

Ny sang om Hillsborough-ulykken
Tekstforfatteren Dean Walker fra Huyton i Liverpool har laget en ny Hillsborough-sang. Den har fått tittelen ”Remember Us 3:14”. Alle inntekter fra salget av denne sangen går til kampanjen ”Hope for Hillsborough”. Dette er en kampanje som Anne Williams, moren til Kevin som omkom på Hillsborough, har satt i gang for å ta Hillsborough-saken til den europeiske menneskerettsdomstolen.

”Remember Us 3:14” kan man laste ned fra iTunes, HMVDigital og Virgin Digital for bare 79 pence.