To lag med ulike formkurver

Mens Liverpool har vunnet sine fire siste ligakamper, står Bolton bokført med tre strake tap. Nolan på hjemlige trakter. Styles skal dømme kampen.

Liverpool er på utkikk etter sin femte strake ligaseier, mens Bolton håper å unngå sitt fjerde strake tap når lagene møtes til dyst på Anfield søndag. Liverpool har aldri tapt for Lancashire-klubben hjemme på Anfield etter innføringen av Premier League, og står bokført med fem seire og en uavgjort på de seks oppgjørene. De tre siste kampene er vunnet. Faktisk er det hele 52 år siden sist de røde tapte en hjemmekamp mot Bolton.

Nolan på hjemlige trakter
Bolton-kaptein Kevin Nolan uttaler til Manchester Evening News at en bortekamp mot Liverpool er akkurat hva hans lag trenger for å heve seg etter tre strake ligatap. Scouseren mener at de to kommende kampene mot Liverpool og Chelsea er gode muligheter til å få Bolton-skuta på rett kjøl igjen.

- Vi ser alle frem til søndagens kamp mot Liverpool, og spesielt ser jeg frem til kampen ettersom jeg er fra byen. Forrige sesong gjorde vi en virkelig god kamp på Anfield, men Liverpool fikk et mål de siste fem minuttene. Et urettferdig resultat etter min mening, men forhåpentligvis vil ting snu seg til vår fordel denne gangen, sier Nolan.

Som de fleste husker var det Igor Biscan som gjorde seiersmålet på en heading like før slutt i tilsvarende oppgjør i fjor.

- Vi har ikke spilt så bra de siste kampene, men gjør vi en solid kamp på Anfield kan vi få med oss et godt resultat. Spillerne tror på at vi kan gjøre slutt på den dårlige trenden, legger Nolan til.

Styles dømmer
Rob Styles fra Portsmouth dømmer søndagens kamp på Anfield. Dette blir den 15. kampen han dømmer Liverpool totalt sett, noe som har resultert i 9 seire, 4 uavgjorte og 1 tap. Styles har dømt Bolton fire ganger denne sesongen, og dette har resultert i to tap og to seire for de hvite. Liverpool har stiftet bekjentskap med Styles tre ganger tidligere denne sesongen, i seirene over Wigan (1-0) og Birmingham (7-0), samt i den målløse kampen mot Manchester United på hjemmebane.

Linjemenn i søndagens kamp er Joe Ross og Philip Sharp, mens Michael Jones er fjerdedommer.