To nye treningskamper bekreftet

LFC har bekreftet to nye treningskamper: Mot Kaiserslautern 29.juli og sveitsiske Grashoppers 1.august. Ramon Calliste har gått til Scunthorpe på free transfer.

Liverpool FC har i dag bekreftet to nye preseason-kamper, i tillegg til de tre kampene som allerede har blitt annonsert mot Wrexham, Crewe og tyske Mainz 05.

Begge kampene vil finne sted i forbindelse med klubbens treningsleir i Østerrike. Lørdag 29.juli skal de røde spille mot det tyske andredivisjonslaget FC Kaiserslautern. Tidspunkt for kampen er ikke bekreftet, men den vil spilles på Sportplatz Eschen-Mauren i Eschen i Liechtenstein.

Liverpool har også avtalt en kamp mot den sveitsiske toppklubben Grasshopper Club Zürich. Den vil bli spilt på Stadium Hardturm i Zürich den 1.august. Heller ikke her er klokkeslett for avspark fastsatt ennå.

Dermed ser Liverpools treningskamp-program slik ut: 
 
15.juli: Wrexham v Liverpool (Racecourse Ground)
 
22.juli: Crewe v Liverpool (Gresty Road)
 
29.juli: FC Kaiserslautern v Liverpool (Sportplatz Eschen-Mauren, Liechtenstein)
 
1.august: Grasshopper Club Zürich v Liverpool (Stadium Hardturm, Zürich)
 
4.august: FSV Mainz 05 v Liverpool (Bruchweg Stadium, Mainz)

For billetter til disse kamper henviser Liverpool FC nå til billettkontorene på stadionanleggene der kampene spilles.

Calliste til Scunthorpe United
Scunthorpe United melder på sine offisielle nettsider at klubben har skrevet en ettårskontrakt med Ramon Calliste (bildet). Den walisiske U21-spilleren ble som kjent frigitt av Liverpool etter sesongslutt, og slutter seg dermed til League One-klubben på free transfer.

20-åringen fikk en sesong på Anfield etter å ha blitt frigitt av Manchester United i fjor vår. Han var toppscorer på Liverpools reservelag sist sesong med åtte scoringer, og håper nå å spille seg til fast plass på Glanford Park. 
 
Raven gikk gratis
En artikkel i dagens Liverpool Echo tyder på at David Raven ble frigitt av Liverpool etter sesongslutt, og dermed gikk gratis til Carlisle United. Ravens kontrakt på Anfield hadde ett år igjen å løpe.

Klubblege med overgang til arvefienden
Dr. Steve McNally vil slutte i sin stilling som lege ved Liverpools akademi. Han tiltrer nemleg som Manchester Uniteds nye klubblege den 24.juli. McNally har vært medisinsk ansvarlig ved akademiet i Kirkby siden 1998. Han har også jobbet for det engelske fotballforbundet med de engelske ungdomslandslagene siden 2002.