To nye TV-kamper

Ligacupkampen mot Arsenal direkte på SportN. Ligakampen mot Watford i opptak. Gonzalez håper å bli spilleklar til helgen. UEFA bekymret over oppkjøp. Carra nærmer seg Cally.

Liverpool blir å se på TV-skjermen i to nye kamper. SportN har nemlig offentliggjort at de kommer til å vise ligacupkampen mot Arsenal på Anfield tirsdag 19.desember direkte. Tidligere på dagen sender for øvrig kanalen Liverpool TV.

I tilllegg til dette kommer Canal+ Sport1 til å vise hjemmekampen mot Watford lille juleaften i opptak, med sendestart klokken 20.15 (avspark på Anfield er klokken 16.00). Det er bare å pynte juletreet tidlig i de tusen røde hjem!

Gonzalez tilbake mot Fulham?
Mark Gonzalez skal ha satt seg som mål å være tilbake i Liverpool-troppen allerede mot Fulham førstkommende lørdag, etter å ha vært ute med en hamstringskade siden hjemmekampen mot PSV 22.november.

- Jeg jobber virkelig hardt for å bli skadefri så fort som mulig. Forhåpentligvis blir jeg klar til spill allerede i helgen, uttaler chileneren til liverpoolfc.tv.

UEFA bekymret for oppkjøp
Sky Sports rapporterer at UEFA-direktør William Gaillard er bekymret for utviklingen i internasjonal fotball. Han frykter at oppkjøp skal føre til at noen få rike fotballklubber skal ødelegge fotballen.

Gaillard uttrykker sine bekymringer i forbindelse med at Liverpool FC nå kan bli kjøpt opp av Dubai International Capital. Klubber som Chelsea, Manchester United og West Ham har nylig vært gjenstand for lignende oppkjøp, og dette er tydelig noe som bekymrer UEFA-toppene.

- Det er ikke tvil om at det er en overhengende fare for at det blir en enorm forskjell på de rike og de fattige klubbene, og på lang sikt kan noen få klubber bli sittende med så stor makt at det kan ødelegge fotballen, siteres Gaillard.

Carra nærmer seg Cally
Liverpoolfc.tv bringer i dag en statistikk som viser at Jamie Carragher snart kan bli den Liverpool-spilleren som står bokført med flest europacupkamper for klubben. Carra spilte sin 85.kamp for Liverpool i e-cupene mot Galatasaray, og tangerte dermed Tommy Smiths kampantall. Nå har scouseren bare fire kamper igjen før han tar igjen Ian Callaghan, som troner øverst på listen. Carragher spilte sin første europacupkamp for klubben mot Celtic 30.september 1997.

Spillerne med flest europacupkamper for Liverpool:

1. Ian Callaghan – 89
2. Jamie Carragher – 85
3. Tommy Smith – 85
4. Sami Hyypiä - 80
5. Ray Clemence – 80
6. Emlyn Hughes – 79
7. Phil Neal - 74
8. Steven Gerrard – 72
9. Steve Heighway – 67
10. Chris Lawler - 66