To spisser på vei inn?

I følge henholdsvis nederlandske og greske medier er det ting som tyder på at Liverpool er i ferd med å sikre seg intet mindre enn to spisser - Kuyt og den mer ukjente Christodoupoulos.

Rapporter fra Nederland antyder at Liverpool igjen er i samtaler med Feyenoord om Dirk Kuyt. Spissen skal ha trukket seg fra en treningskamp for sin nederlandske klubb i går kveld som en følge av forhandlingene. Blant mediene som nevner forhandlingene i dag finner vi nettstedet Telesport.

Samtidig påstår nettstedet til Sky Sports at de røde er i ferd med å snappe opp det greske talentet Lazaroz Christodoupoulos på en treårskontrakt. Sky Sports henviser til greske kilder i denne saken. Det ble i forgårs meldt om at 19-åringen var på vei til Anfield for prøvespill, men nå virker det altså som om det er snakk om en permanent overgang fra PAOK Saloniki.

De greske kildene til Sky Sports hevder i alle fall at spilleren allerede har kommet til enighet om den nevnte treårskontrakten med Anfield-klubben, og det påstås også at spilleren har bestått den medisinske testen.

Det skal være Liverpools nye sjefsspeider Eduardo Macia som oppdaget Christodoupoulos mens han spilte for PAOK. Spilleren skal han en klausul i sin kontrakt med grekerne som gjør at Liverpool kan sikre seg underskriften hans for så lite som £136 000.

Christodoupoulos er født 19.12.1986 i Tessaloniki, er 183 cm høy og veier 76 kg. Angrepsspilleren har tidligere spilt for klubbene Atermon og AS Neapolis. Sistnevnte er ikke italienske Napoli, om noen skulle bli forledet til å tro det, men derimot et bydelslag i Aten.