Traore nærmer seg Charlton-overgang

Skysports.com hevder at Liverpool og Charlton har blitt enige om en overgangssum for Djimi Traore. Spilleren skal også ha akseptert de personlige betingelsene han får i London.

Tabben som forærte Mainz det fjerde målet like før slutt i kveldens 5-0 tap, kan ha vært det siste Djimi Traore utrettet i en rød Liverpool-trøye. Skysports.com hevder nemlig at Charlton og Liverpool har kommet til enighet om en overgangssum for venstrebacken.

Franskmannen rapporteres allerede å ha kommet til enighet om sine personlige betingelser med London-klubben for en god stund siden, men klubbene har altså ikke blitt enige om transfersummen før nå. Skysports.com forventer at transferen vil bli forseglet i løpet av de kommende dagene.

Traore er en av spillerne i dagens tropp med lengst fartstid på Anfield, med sine syv år i klubben. Gerard Houllier hentet han til Liverpool fra franske Laval for £550 000 i 1999. 26-åringen har imidlertid aldri klart å etablere seg som fast inventar på førstelaget, noe han nå kanskje vil få sjansen til i Charlton.