Traore nærmer seg utlån hos Charlton

Agenten til Djimi Traore, Willie McKay, hevder at hans klient trolig går til Charlton på en utlånsavtale denne uken. Avtalen skal inneholde opsjon på kjøp.

Skysports.com skriver i ettermiddag at Liverpool og Charlton er nær ved å komme til enighet om en utlånsavtale for Djimi Traore. Venstrebacken inngår som kjent ikke i Rafael Benitez sine fremtidsplaner etter Fabio Aurelios ankomst på Anfield.

Bolton var tidligere linket til franskmannen, men nå virker det altså som om han kommer til å spille for Charlton den kommende sesongen. I alle fall tyder uttalelser fra spillerens agent på det.

- Djimi er nær en overgang til Charlton. Det dreier seg om et lån, der Charlton har mulighet til å gjøre overgangen permanent, siteres nemlig agenten Wille McKay.

- Jeg har hatt samtaler med Charlton-manager Iain Dowie og daglig leder Andrew Miles om Djimi. Iain er veldig ivrig etter å sikre seg spilleren, og vi håper at overgangen går i orden denne uken, slik at han kan gjøre sin debut mot Valencia i helgen, legger McKay til.

- Jeg venter bare på tilbakemelding fra Rick Parry og Liverpool før overgangen kan bli et faktum, avslutter han.