Tre røde i aksjon i kveld

Riise, Kromkamp og Sinama-Pongolle opptatt med landskamper. Hattrick av Cissé. Østerrike U19 til EM. Bordeaux sa nei til £685000 for Cheyrou. Reebok-logo fjernes på Anfield.

John Arne Riise, Jan Kromkamp og Florent Sinama-Pongolle er alle aktuelle for spill i ulike landskamper i kveld. Norge og John Arne Riise møter Sør-Korea på Ullevål. I Eindhoven tar Nederland i mot Mexico. Sannsynligvis blir Jan kromkamp involvert. Florent-Sinama-Pongolle er i startoppstillingen til Frankrike U21 når de møter Nederland U21 i semifinale i Europamesterskapet for ungdomslandslag kl. 18.15 i Braga.

For øvrig scoret Djibril Cissé hattrick i en treningskamp for det franske landslaget i dag. De VM-uttatte franske spillerne møtte andre franske proffer i Lens og vant 6-2. De fleste som startet mot Danmark på samme bane i går ble hvilt. Kampen varte i 80 minutter.

Østerrike U19 til EM-sluttspill
På tirsdag avanserte Spania U19 og Antonio Barragán til sommerens U19-EM. I går gjorde Østerrike U19 det samme. Østerrikerne vant alle sine tre kamper i kvalifiseringen på hjemmebane, 2-1 mot Slovenia, 1-0 mot Russland og 1-0 mot Ungarn. Dessverre sliter Besian Idrizaj med skade og kunne ikke delta i noen av kampene. Forhåpentligvis er han friskmeldt til sluttspillet som arrangeres i Polen. Her går gruppekampene av stabelen 18., 20. og 23. juli, semifinalen spilles 26.juli og finalen tre dager senere. Alle åtte sluttspillslagene er nå klare: Polen (vertsnasjon), Østerrike, Spania, Tyrkia, Skottland, Tsjekkia, Portugal og Belgia. De åtte lagene skal fordeles i to puljer med fire lag i hver under trekningen på mandag. Eurosport sitter på tv-rettighetene til mesterskapet.

Cheyrou for dyr for Bordeaux
Bordeaux hadde Bruno Cheyrou på lån sist sesong og kunne benyttet seg av en opsjon for å sikre seg spilleren permanent. Midtbanespilleren har ett år igjen av kontrakten på Anfield og ifølge nettstedet til Sky Sports lå klausulen på £685000, noe altså Bordeaux ikke ønsket å betale.

Reebok-logo fjernes
Adidas kjøpte opp Reebok og det betyr at Adidas nå blir ny utstyrsleverandør for Liverpool. Den nye hjemmedrakta blir lansert i begynnelsen av august, ny bortedrakt i slutten av august og ny Champions League-drakt i september. Liverpool FC har allerede begynt å fjerne et par tusen seter som dannet Reebok-logoen i Anfield Road End. Ingen avgjørelse har blitt tatt om Adidas-logoen skal oppføres, men the Kop vil stå uforandret.
– Jeg kan bekrefte at de ikke vil bli noen reklame på the Kop. Det vil mulignens havne på en av de andre tribunene, uttaler Rick Parry.