Tre røde i landslagstroppen

Svennis tok ut tre Liverpoolspillere i troppen mot Uruguay. Rafa med mye fokus på spissene foran dagens kamp. Manageren vil ha flere baller inn i feltet.

Onsdag spilles det oppvarmingskamp mot Uruguay på Anfield. Det er en av tre kamper som skal spilles før mesterskapet i Tyskland starter. Men det er den siste kampen som spilles før den 23-manns sterke troppen tas ut i mai. De som ikke er med nå må bruke kampene for klubblaget til å overbevise.

Ikke uventet var det Steven Gerrard,  Jamie Carragher og Peter Crouch av våre som kom med.

Benitez skal være bekymret for sin midtbanegeneral og har muntlig antydet ovenfor Eriksson at Steven blir brukt i minst mulig grad. Det finnes ingen avtale på dette, men med tanke på skaden som satte han på benken mot Benfica og Sissokos lange skadeavbrekk, er Liverpool svært avhengig av Stevie nå.

Flere baller inn i feltet
Benitez sier at selv om laget hans jobbet hardt og gjorde mye riktig mot Benfica, manglet det innlegg og initiativ på kantene. Det gjør det også vanskelig for spissene. Slik har det vært i mange kamper.

- Vi spilte ikke bra eller i nærheten av vårt beste mot Benfica. På en dag hvor vi ikke presterer er det imidlertid positivt at vi bare slipper inn en baklengs. Når du spiller mot et et lag som går så hardt ut og har så mange folk på midtbanen, må vi utnytte bredden bedre. Vi gjorde ikke det mot Benfica og det skapte problemer, spesielt for spissene.- Hvis vi ikke får inn gode innlegg er det vanskelig for de på topp å få noe å jobbe med. Jeg er helt sikker på at vi kommer til å forbedre oss mot City. Det er alltid en stor fordel å spille på Anfield. Etter Benfica har vi snakket med spillerne, også på individuell basis, om feilene som ble gjort. De var skuffet etter kampen og ønsker å slå tilbake mot Manchester City.