Treningskamper live på tv

Liverpools preseason-kamper mot Wrexham og Crewe blir vist live på liverpoolfc.tv for de som har e-season ticket. Butcher vil ha Gerrard som kaptein. Anelka linkes.

Liverpools to første treningskamper i sommer, mot Wrexham og Crewe, vil begge bli vist live i sin helhet på klubbens nettside, liverpoolfc.tv. Kampen mot League Two-klubben Wrexham spilles 15.juli, mens kampen mot League One-klubben Crewe går av stabelen en uke senere, 22.juli. For å få tilgang til TV-overføringene på Liverpools nettside må du ha en såkalt e-season ticket og bredbåndtilgang.

Ingen av Liverpools spillere som har vært involvert i VM-sluttspillet er ventet å spille i Wrexham-kampen, men det kan bli mulighet til å få et glimt av noen av Liverpools nye spillere, som Fabio Aurelio og Craig Bellamy. Til kampen mot Crewe er det ventet at VM-spillerne også vil være mer aktuelle.

Butcher ville gitt kapteinsbindet til Gerrard
Tidligere England-kaptein Terry Butcher mener at Steve McClaren må utnevne Steven Gerrard som ny lagkaptein for landslaget etter David Beckham. Det virker som om valget står mellom Liverpool-kapteinen og Chelsea-kaptein John Terry når man skal finne Beckhams arvtager.

- Jeg ville ha gitt kapteinsbindet til Gerrard, og brukt han på høyresiden av midtbanen. Han har rutinen til det, uttaler Butcher til engelsk presse i dag.

- Man kan selvsagt også vurdere Terry, men personlig ville jeg ha fortrukket Gerrard av de to. Gary Neville kan kanskje være en midlertidig kaptein, men ser man fremover vil man ønske noen som kan være kaptein på lang sikt. Man bør utnevne en mann som kan være kaptein i EM i 2008 og i VM i 2010, og dermed blir det Gerrard for meg, legger han til.

Anelka linkes
Den franske avisen L’Equipe linker i dag Fenerbache-spissen Nicolas Anelka til både Werder Bremen, Lyon og Liverpool. Den franske spissen var som kjent innom Liverpool på lån under Gerard Houlliers periode som manager i klubben. Den franske avisen skriver at Rafael Benitez kan være rede til å hente han tilbake til Anfield for å kompensere for tapet av Fernando Morientes og Djibril Cissé. Fenerbache skal imidlertid ha satt en prislapp på £8.3M på spissen, noe som kan vise seg å bli meste laget for interesserte klubber.