Tro på cuptriumf

Rafael Benitez og hans menn har skaffet seg selvtillit i årets FA-Cup, og sikter mot å gå hele veien til den siste finalen på Millennium Stadium.

Borteseire mot Luton og Portsmouth, samt en kjærkommen triumf mot Manchester United på Anfield, har gitt grobunn for at Liverpool tror at dette kan være et år for suksess i FA-Cupen.  Etter et heller pinlig tap for Burnley i fjorårets cup har Rafa Benitez prioritert verdens eldste turnering på en helt annen måte i vinter.

- Etter at vi slo ut Manchester United visste vi at muligheten lå der for oss, sier Rafa.  – Vi har stor tro på oss selv.

- Vi vet at en slik cupkamp er alltid vanskelig, men hvis vi konsentrerer oss riktig vil vi ha muligheten til å vinne mot Birmingham og gå videre.

- Spillerne ønsker å vinne dette trofeet.  Det er nå en helt annen situasjon enn hva tilfellet var forrige sesong.  Vi hadde ikke den samme troppen som vi har nå.  Vi hadde ikke muligheten til å variere laget så godt, men nå har vi mange flere muligheter.  I fjor måtte vi benytte unggutter, nå kan vi bytte på å bruke erfarne spillere.

- Jeg vet at dette blir en vanskelig kamp mot et fysisk sterkt lag.  Jeg vet ikke hvordan de prioriterer, men ligaen er det viktigste.  Det ville være ille for dem å nå finalen dersom de rykker ned, men jeg ønsker ikke å si for mye i tilfellet det skulle påvirke deres tankegang.

- Vi har hatt problemer mot Birmingham, men du må bare fortsette å spille mot dem og til slutt vil du få det rette resultatet.  Årsakene til at vi har hatt problemer mot dem er fordi vi ikke har hatt hellet med oss.