U18 avsluttet med uavgjort

Liverpool U18 spilte målløst i ligaavslutningen mot Bolton på The Academy i Kirkby.

Liverpool U18 avsluttet sesongen med 0-0 hjemme mot Bolton U18 i går. Dermed endte John Owens’ elever på 5.plass i FA Premier Academy League, Group C.

Keeper Josh Mimms spilte sin andre kamp fra start for U18 og vartet opp med flere flotte redninger. Mimms er sønnene til Bobby som voktet målet for Everton mot Liverpool i FA-cupfinalen i 1986. Liverpool benyttet også Joseph Mills som er på prøve fra Southampton.

Michael Nardiello og Robbie Threfall kom nær nettkjenning, men Owens følte at uavgjort var et rettferdig resultat.

- Jeg kan ikke si at vi fortjente å vinne, men jeg er fornøyd med hva vi presterte. Uavgjort var et rettferdig resultat, forteller Owens til LiverpoolFC.tv.

- Josh Mimms klarte seg veldig bra, så jeg er fornøyd med ham. Jeg ga sjansen til noen av de yngre spillerne i troppen, og de gjorde det bra.

- Det har vært en god sesong. Å vinne juniorcupen var høydepunktet.

Liverpool U18: Josh Mimms, Stephen Darby, Jordan Holmes, Jay Spearing, Michael Burns, Jimmy Ryan, Francis Smith, Jonathan Pringle (Charlie Barnett 60), Michael Nardiello (Robbie Threlfall 75), Joseph Mills, Ryan Wignall (Paul Barratt 60).

Ifølge LiverpoolFC.tv vil Paul Barratt fortsette på The Academy neste sesong, som tredje års læregutt. Etter det Liverpool.no har blitt informert om vil imidlertid FA Premier Academy League bli en ren U18-serie fra neste sesong.