U18 beseiret naboen

Liverpool U18 vant 2-0 borte mot Everton U18. Dudek spilte 84 minutter for Polen. Nardiello ubenyttet da England U17 spilte uavgjort. Houllier ønsker ikke England-jobben.

Mål fra Ryan Flynn (bildet) og Jimmy Ryan i 2.omgang sørget for at Liverpool U18 vant 2-0 borte mot Everton tidligere i dag. Flynn satte inn det første målet fra kloss hold i det 70. minutt. Fem minutter senere doblet Ryan ledelsen med et fantastisk langskudd fra nesten 30 meter. Bortsett fra en kort periode etter pause var de røde det beste laget i vindkastene på Evertons akademi i Netherton. Seieren betyr at John Owens elever nå gikk opp på 5.plass i nordvest-avdelingen.

Ryan, Craig Lindfield og Charlie Barnett hadde gode avslutninger før pause, mens vertene startet best i 2.omgang. Keeper Paul Lancaster ble tvunget til å gjøre en kjemperedning, mens kaptein Stephen Derby måtte klarere på egen mållinje før altså Flynn og Ryan nettet én gang hver.
U18: Lancaster, Holmes, Burns, Darby, Threlfall, Smith, Ryan, Barnett (Platt), Lindfield (Wignall), Flynn, Barratt (Pringle). Ubenyttede reserver: Roberts (gk), Spearing.

Neste kamp for U18 er på akademiet i Kirkby mot Sheffield Wednesday lørdag kl. 12.00.

Dudek i aksjon for Polen
Jerzy Dudek spilte 84 minutter for Polen mot Saudi-Arabia i en privatlandskamp i Riyadh tirsdag kveld. Polen vant oppgjøret 2-1 etter 1-1 ved pause.

Nardiello ubenyttet
Michael Nardiello måtte slite benken hele kampen da England U17 spilte 2-2 mot Italia U17 i EM-kvalifiseringen. I den andre gruppekampen beseiret Russland Bulgaria hele 5-0. I dag møter enegelskmennene Bulgaria i Barnsley. Kun gruppevinneren går til EM-sluttspillet, som arrangeres i Luxembourg i mai.

Houllier ønsker ikke England-jobben
Tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier, nå manager i franske Lyon, ønsker ikke å ta over det engelske landslaget etter Sven-Göran Eriksson.
- Jeg har ikke foreslått meg selv og jeg har ikke blitt intervjuet. Fordi jeg har sterke bånd til Liverpool, vil England alltid være en spesiell plass for meg – et andre hjem hvis du ønsker. Men landslagssjefen bør være en engelskmann. Jeg er veldig lykkelig i Lyon, uttaler Houllier.
Houllier blir imidlertid linket til den ledige managerjobben i Newcastle.