U18-kamp flyttet til torsdag

Liverpool U18 skulle i dag ha spilt sin tredje kamp på seks dager. Oppgjøret mot Nottingham Forest er imidlertid flyttet til torsdag. Diao sliter med skader i Pompey. Defoe lykkelig i Spurs.

Kampene kommer tett som hagl for Liverpool U18 om dagen. Lørdag ble det 2-2 mot Sheffield Wednesday på hjemmebane. Det skjedde bare et par dager etter lokaloppgjøret mot Everton. I dag skulle Nottingham Forest ha kommet på besøk til akademiet i Kirkby. Denne kampen er nå imidlertid utsatt til kommende torsdag, da Forest ikke kunne spille i dag på grunn av at flere av deres spillere var opptatt med reservelagskamp i går kveld. Avspark torsdag er klokken 13.00 norsk tid.

Det var Francis Smith som berget det ene poenget for Liverpool på lørdag, med et straffespark helt på tampen av kampen. Trener John Owens var imidlertid ikke særlig fornøyd med at det bare ble poengdeling.

- Backfireren vår spilte bra og sikkert, men generelt sett synes jeg våre spillere bare presterte 80% av hva de er kapable til. Når så mange spiller under pari vil vi lide som lag, og du får ikke det resultatet du ønsker. Vi hadde trolig flere sjanser til å gjøre mål enn Sheffield Wednesday, men vi spilte ingen god kamp. Det ble rett og slett en nedtur etter den gode kampen mot Everton, konstaterte han.

De røde slo som kjent Everton 2-0 så sent som sist torsdag.

Diao sliter med skader
Liverpools utlånte midtbanespiller Salif Diao har vært forfulgt av skader under låneoppholdet i Portsmouth. Tabloidavisen Mirror hevder i dag at senegaleseren reiste til Frankrike for å få behandling av en spesialist i forrige uke, etter å ha slitt med muskulaturen både i hamstringen og bak i leggen i lengre tid. Det er lite trolig at Portsmouth vil tegne permanent kontrakt med 29-åringen, og det er heller ikke ventet at Rafael Benitez vil ta han inn i varmen igjen. Diao går således en uviss fotballfremtid i møte til sommeren.

Defoe hevder han er lykkelig i Spurs
Sky Sports News har konfrontert Jermain Defoe med ryktene omkring en overgang til Liverpool til sommeren. Tottenham-spissen trakk bare på skuldrene av dette, og svarte at han er lykkelig i Tottenham.

- Jeg trives her i Tottenham. Vi har en fin spillergruppe her, og supporterne har gitt oss mye støtte hele tiden. Jeg synes vi har oppnådd noe spesielt denne sesongen, så jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg skulle vurdere å gå til en annen klubb, var svaret Defoe ga.

Angriperen innrømte imidlertid at han var bekymret for sin plass i Englands VM-tropp på grunn av lite spilletid for klubblaget.

- Selvsagt er jeg bekymret over at jeg ikke får spille så mye, da det er mange gode engelske spisser som spiller og scorer mål for tiden. Jeg ønsker bare det samme, å spille og score mål. Jeg tror at jeg vil score mål dersom jeg får spille. Vi får se hva som skjer.