U18 sliter i motvind

Liverpool U18 har fått en marerittlignende start på sesongen, med en uavgjort og fire tap på lagets fem første kamper. Nå håper trener John Owens at trenden snur mot Bolton på lørdag.

Det er ikke bare Liverpools førstelag som sliter i motvind for tiden. U18-laget har også fått en svært dårlig start på sesongen. Lørdag tapte man sin fjerde kamp av fem mulige, og står dermed bokført med bare ett poeng så langt. Kommende lørdag reiser John Owens’ unge mannskap til Bolton i jakten på sin første seier.

- I helgens kamp mot Barnsley var det egentlig den samme historien som tidligere i sesongen. Vi klarer ikke å score mål. Jeg sliter også med å stille et stabilt mannskap i disse kampene. På lørdag hadde vi et meget ungt lag på banen, og de er kanskje for unge for dette nivået, sier trener Owens til Liverpool Daily Post.

- Det er en lang prosess å venne disse spillerne til farten og nivået i U18-fotballen. Spillerne er unge, og har tatt et stort skritt opp. De vil få mer og mer rutine for hver uke som går. Forhåpentligvis vil de bli bedre etter hvert, og jeg krysser også fingrene for at vi har hellet med oss snart. Jeg håper vi kan få oss en seier om ikke så lenge. Det vil gjøre underverker for selvtilliten til disse spillerne, mener Owens.