U18-spiller på vei til West Bromwich

17-årige Michael Nardiello har fått tilbud om en toårskontrakt med West Bromwich etter imponerende prøvespill. Calum Woods klar for Dunfermline.

Ifølge skysports.com er Michael Nardiello på vei til West Bromwich. 17-åringen har imponert under prøvespill, og West Bromwich-manager Bryan Robson avslører at unggutten har blitt tilbudt en toårskontrakt.

- I går spilte han sin andre kamp, i treningskampen mot Bristol Rovers. Vi er veldig imponert av ham. Så vi har tilbudt ham en kontrakt, forteller Robson.

- Han er bare 17, og han ønsker å bli mer involvert i førstelagsfotball. Liverpool var forberedt på å løse ham fra kontrakten, og han har trent med oss i to uker.

Michael Nardiello kom til Liverpools akademi fra Manchester United i fjor sommer. Angriperen spilte både for reservelaget og U18 forrige sesong, samt en rekke kamper for det engelske U17-landslaget.

Kamper/mål for Liverpool 2005/06
Reserver: 1+2
U18: 11+10/3
FA Youth Cup: 2+3/2


Calum Woods til Dunfermline
Den frigitte forsvarspilleren Calum Woods har, som annonsert i går, skrevet under på en toårsavtale med Dunfermline i dag. Den melder den skotske toppklubben på sine nettsider.

Kamper/mål for Liverpool 2005/06
Reserver: 1
U18: 21/1