U18 vant åttemålsthriller

Liverpool U18 var i likhet med sine mer berømte klubbkolleger involvert i en åttemålsthriller i går. Og de kunne ikke være dårligere enn seniorlaget, og vant også 5-3. Oppdatert m/kampreferat.

Liverpool U18 kopierte seniorene i går, da også de vant sin kamp 5-3. Det skjedde på akademiet i Kirkby, der West Bromwich Albion var motstander.

Andre resultater fra Liverpools avdeling:
Blackburn – Everton 2-0
Crewe – Manchester City 4-1
Manchester United- Bolton 1-1

Disse resultatene betyr at Liverpool nå ligger á poeng med Manchester United helt i toppen av tabellen. Guttene til John Owens har imidlertid dårligere målforskjell enn sine argeste rivaler.

Sju av de åtte målene mot West Bromwich kom i en hektisk førsteomgang. Charlie Barnett gjorde det første målet allerede etter fem minutter. Gjestene utlignet umiddelbart, og tok ledelsen ikke lenge etterpå, selv om dette skjedde mot spillets gang.

WBA hadde imidlertid ikke ledelsen lenge, ettersom Paul Barratt utlignet. Deretter førte kaptein Stephen Darby de røde opp i ledelsen 3-2 med en sjelden scoring, før James Frayne gjorde 4-2 før stadionuret hadde rundet halvtimen.

Spissen Stuart Nicholson reduserte til 4-3 for WBA før pause, da han gjorde sitt andre mål for omgangen. Midtveis i andre omgang fastsatte Conal Platt sluttresultatet til 5-3 til hjemmelaget.

Liverpools lag: : Roberts; Holmes, Woods (Behan), Threlfall, Darby; Barratt (Smith), Flynn, Barnett, Hammill (Ryan); Platt, Frayne.