Uavgjort for U18

Liverpool U18 spilte 2-2 mot Sheffield W U18. Jay Spearing tilbake etter 6 måneder ute grunnet benbrudd. Nardiello scoret da England U17 ble utslått. Oppdatering utlånsspillere. Ny bok.

Jay Spearing spilte sin første kamp etter benbruddet for seks måneder siden, da Liverpool U18 kun klarte 2-2 mot Sheffield Wednesday på The Academy i Kirkby. Spearing ble byttet inn i det 65.minutt.

De røde tok ledelsen ved Ryan Wignall før pause, men med to kjappe mål fra ”uglene” i 2.omgang så de røde ut til å gå mot tap. Francis Smith sikret imidlertid ett poeng minuttet før slutt. Hans heading ble stoppet med hånden, og det påfølgende straffesparket satte Smith selv midt i mål, via keeper. Smith fortjente scoringen etter en god kamp på midtbanen. John Owens’ gutter beholder 5.plassen på tabellen.

U18: Roberts; Holmes, Darby, Threlfall, Burns; Ryan (Spearing), Smith, Flynn, Barratt; Wignall (Pringle), Lindfield.

Nardiello scoret da England U17 ble utslått
Michael Nardiello sendte England U17 i ledelsen allerede etter 5 minutter i EM-kvalifiseringskampen mot Russland U17 i Scunthorpe. Dessverre svarte russerne og ledet 2-1 da 1.omgang var halvspilt.  Flere mål ble det heller ikke, og Russland gikk til EM-sluttspillet. England havnet på 3.plass i gruppa, etter uavgjort mot både Italia og Bulgaria.
Sluttstilling: 1. Russland 7p. (kvalifisert), 2. Italia 5p., 3.England 2p., 3. Bulgaria 1p.

Spillere på utlån
Mark González, Real Sociedad-Malaga 3-0 – hele kampen.
Scott Carson, Sheffield W-Burnley 0-0 – hele kampen.
Anthony Le Tallec, Everton-Sunderland 2-2 – byttet inn i det 69.minutt.
Zak Whitbread, Millwall-Brighton 0-2 – hele kampen.
David Raven, Tranmere-Port vale 3-0 – hele kampen.

Darren Potter, Southampton-Cardiff 3-2, ikke involvert pga. skade.
Carl Medjani, Metz v Lens 0-1 – ikke involvert pga. skade.
Salif Diao, Fulham-Portsmouth 1-3 – ikke involvert pga. skade.

Bruno Cheyrou, PSG-Bordeaux (søndag kl. 20.45).
Florent Sinama-Pongolle, Blackburn-Wigan (mandag kl. 21.00).

Ny bok om Champions League-triumfen
Snart foreligger det en ny bok, produsert av ”Red all Over The Land”-fanzinet, på markedet om triumfen i Istanbul og Champions League-kampene i forkant, melder LiverpoolFC.tv. Boka har tittelen ”Our Road To Istanbul” og er et fotoalbum 68 sider. Pris: £6,50 (UK) / £8 (Europa).