Ubekymret Pepe

José Reina er avslappet i forhold til kritikk og ny kontrakt, og forteller hvilken utespiller som vil stå i mål ved skader. Dommer mot Wigan. Svensker på prøvespill.

Intervju med Reina
Pepe Reina har i dag et langt intervju med Liverpools egen hjemmeside.

Dette er noe av hva keeperen kan fortelle:

+ Han har to år igjen av kontrakten og bekymrer seg ikke om en ny avtale da han trives i Liverpool.

+ Han er avslappet i forhold til kritikk, da han vet når han gjør feil og fordi hans lagkamerater har tillit til ham.  Han leser ikke aviser av samme grunn.

+ Han prøver å lære av feil, men hans dårlige periode i høst var ingenting mot da han var ung keeper i Barcelona og ikke kom på laget.

+ Jerzy Dudek har vært til god hjelp både som kollega og venn, og er den i klubben han har best kontakt med i klubben ved siden av Xabi Alonso og de andre spanjolene.

+ Han mener at det er noe mer fysisk for en keeper i Premier League, men ikke mye.  Han bokser når han er utenfor 5-meteren, fordi det er mer sikkert.

+ Han er overtroisk og setter alltid høyrebeinet først ut på gressmatta.  Han berører også stolpen og tverrliggeren før avspark.

+ Andre keepere han verdsetter i Premier League er Jens Lehmann, Paul Robinson, Petr Cech, Shay Given, og også Scott Carson.

+ Hans beste lag i five-a-side ville det bli ham selv. Carra, Stevie G, Xabi og Kuyt.

+ Han gleder seg til å bli far for første gang, til en datter i mars.


Howard Webb dømmer
Dommer i kampen Wigan v Liverpool vil være Howard Webb.


16-åringer i Liverpool
Hjemmesiden til Landskrona bekrefter at Ivo Pekalski denne uken er å trener på Liverpools akademi i Kirkby.  Pekalsi var tidligere i uken involvert i en treningskamp hvor han hadde assist til en scoring.  Den 16-årige midtbanespilleren skal bare være en av tre svensker som er over på prøvespill.  De andre er Astrit Ajdarevic og Simon Helg.