Unge irer i landslagstroppen

Liverpool er representert med hele tre spillere i 18-mannstroppen som Irland U17 sender til Aserbadsjan i slutten av måneden. Shankly hylles fra scenen.

Tre røde for Irland U17
Tre Liverpool-spillere er uttatt i den irske U17-troppen til EM-kvalifiseringskamper i Aserbadsjan i slutten av september. Irland spiller mot Danmark lørdag 23.september, mens de møter vertsnasjonen to dager senere. De unge irene avslutter med kamp mot Latvia 28.september. Alle kampene spilles i Baku, og de to beste lagene i gruppen går videre til finalespillet neste år. Liverpool-kontingenten består av midtstopper Lawrence Gaughan, midtbanespilleren Shane O’Connor og spissen Michael Collins.

Shankly-hyllest
Bill Shankly vil bli hyllet i Bootle Town Hall lørdag 30.september, som et ledd i markeringen av at det er 25 år siden den legendariske manageren døde. Duoen John Keith og Kenneth Cope trår til med et unikt sceneshow der Liverpool-legendene Ron Yeats, Ian St John og Chris Lawler også vil være involvert.

Showet omhandler Shanks' liv og karriere, fra barndommen i Skottland, via spillerkarrieren til han skapte det moderne Liverpool som manager. Billetter til forestillingen koster £10, og kan bestilles ved å ringe 0044-7773 715666.