Uthvilt Crouch for England

Det går mot Peter Crouch og Wayne Rooney på topp for engelskmennene. John Toshack ikke bekymret for Bellamy og kapteinsverv. Australsk fottøy for Harry Kewell.

Crouch igjen mot Makedonia
Peter Crouch er formspilleren for England, til tross for at han bare har startet fire av 11 kamper for Liverpool denne sesongen.  Den lange spissen har scoret 11 mål på de 14 siste landskampene, det siste da han ble matchvinner i Makedonia.  I den neste uka venter hjemmemøtet mot Makedonia, samt en viktig bortekamp mot Kroatia i gruppe E i EM-kvalifiseringen.

Landslagstrener Steve McClaren mer enn hinter at det blir Crouch og Wayne Rooney på topp for de med tre løver på brystet.  – Du ønsker at de spillere skal være ute på banen og prestere, og holde formen vedlike, sier McLaren om Crouch.

- Jeg var glad at han scoret målene mot Galatasaray , men med hans statistikk med 11 mål på de 14 siste kampene ville det uansett vært vanskelig å vrake ham.

- I likhet med alle klubber som er involvert i Europa, har Liverpool en politikk hvor de roterer sine angripere.  Jeg vet at han er uthvilt når han kommer til oss.


Trenerduo støtter Bellamy
Craig Bellamy skal i retten mellom Wales’ landskamper mot Slovakia på lørdag og Kypros fire dager senere.  Med Ryan Giggs uaktuell p.g.a. skade har likevel trener John Toshack valgt å gi Liverpools angriper kapteinsbindet.  Både Tosh og hans assistent Roy Evans, sier at man tror ansvaret bare vil være positivt for 27-åringen.

- Jeg tror det ekstra ansvaret vil være bra både for oss og for han, uten å utdype det for mye, sier Toshack.  – Jeg håper det kanskje vil få ham til å tenke på andre ting.  Hans entusiasme og innsats har det aldri vært tvil om.

- Jeg kan ikke se at det skal være noen risiko.  Dersom det hadde vært tilfellet ville han vært den første til å fortelle meg det.

- Han er 27 år nå og trolig vår mest erfarne spiller.  Det er så mange av de yngre som ser opp til ham.  De ser på Giggs hos Manchester United og på Bellamy hos Liverpool.  For dem er han en karismatisk spiller.

- Armbindet kan bringe ut det beste i ham, mener også Roy Evans.  – Han er kommet til en alder hvor han er blitt mer moden.  Han gjør det bra både for klubb og landslag.

- Gi ham litt ros.  Han har vært nødt til å bli mer voksen, og han har blitt det.  Det er ingen som er mer lidenskapelig når det gjelder å representere sitt land, og det synes ute på banen.

- Vi vet ikke hvordan hans rettsak vil influere før vi hører hvilke tidspunkt det dreier seg om, men vi vil løse det til neste uke.


Kewell med Nomis
Harry Kewell har avsluttet sitt kontraktsforhold til Adidas, og vil nå isteden spille med fotballstøvler av merket Nomis.

Grunnleggeren av Nomis, Simon Skirrow, forlot nettopp Adidas for å starte det nye merket med hovedkontor i Australia.  Han er naturlig nok stolt over å ha nasjonens mest kjente fotballspiller i sin stall.

- Det er et kupp for Nomis å få tak i en med statusen til Harry Kewell.  Han er en enorm stjerne både i Australia og Storbritannia, og det at han vil benytte våre produkter er flott reklame for oss.

- Han har gått vekk fra mye penger, men du kan ikke sette en verdi på hans karriere og det faktum at han virkelig likte våre støvler og tenkte mer på sin helse og komfort.