Valencia vurderer Reina

Den spanske toppklubben Valencia er på keeperjakt, og skal ha kastet sine øyne på Liverpool-keeper Jose Reina. Slutt på Premier League-fotball via arabiske ART.

Eurosport.com hevder at Valencia har blinket seg ut Liverpool-keeper Jose Reina som arvtager til sin aldrende keeperkjempe Santiago Canizares. Det er spanske medier som først skal ha meldt dette.

Rafel Benitez sin forrige klubb driver for tiden å finkjemmer transfermarkedet i jakten på en ny førstekeeper, da Canizarez ikke har forlenget sin kontrakt med klubben. Reina, som har måttet en del kritikk for sitt spill for Liveprool denne sesongen, kommer imidlertid garantert ikke til å bli noen billig løsning for den spanske toppklubben om Rafa overhodet er interessert i å gi slipp på sin sisteskanse.

Trass i en ujevn sesonginnledning er keeperen som kom fra Villareal i 2005 fortsatt et soleklart førstevalg mellom stengene på Anfield.

ART tapte PL-rettighetene
Premier League har inngått en avtale med Showtime Arabia angående TV-rettighetene for PL for de arabiske landene for den kommende perioden. Det betyr at det blir slutt på Premier League-kamper på kanalene til ART.

ART Sport-kanalene har de siste årene vært populære også i Skandinavia, og både privatpersoner og utesteder har skaffet seg tilgang på den arabiske kanalen for å få med seg alt av fotball fra Premier Leauge. Nå blir det imidlertid atskillig vanskeligere å få sett PL-fotball via arabisk TV i det høye nord, ettersom Showtime benytter seg av satelitten Nilesat, som nærmest er umulig å ta inn i Nord-Europa.