Walcott signerte for Arsenal

Arsenal bekrefter at Theo Walcott har skrevet under for klubben. Heighway og Anderson henrykt over fremgangene i juniorcupen.

Da er sagaen over. Arsenals offisielle nettsted bekrefter at Liverpool-linkede Theo Walcott har signert for klubben. Arsenal betaler £5M nå, men overgangssummen kan komme opp i £12M etter gitte kriterier. Walcott kommer nå til Highbury på en lærlingekontrakt, og vil skrive profesjonell kontrakt når han runder 17 år den 16.mars. Walcott har fått tildelt trøye nummer 32 i Arsenal.

Heighway fornøyd med juniorene
Sjefen på Liverpools akademi, Steve Heighway, var veldig godt fornøyd med juniorenes avansement i cupen på bekostning av Ipswich i går kveld. Scoringer av Paul Anderson og Ryan Flynn ga som kjent seier 2-1 til de røde.

- Det var en veldig tilfredstillende seier. Dette var en skikkelig cupkamp, som kunne ha tippet begge veier. Ipswich er et veldig bra lag, og vi kjenner til trenerstaben deres, og det ble en god fotballkamp. Vårt problem var å få guttene til å overvinne nervene ved å spille på Anfield. Vår keeper David Roberts gjorde noen enestående redninger i første omgang, og holdt oss inne i kampen. Han var fabelaktig, uttaler Heighway til klubbens nettsted.

- Å spille på Anfield er virkelig en god erfaring å ta med seg for guttene, og de spilte virkelig bra i andre omgang, og gjorde et par fine mål. Jo lenger vi henger med i juniorcupen, jo mer selvtillit vil guttene få. Forhåpentligvis kan vi holde dette gående, legger han til.

- Vi reiser nå til Burnley i 5.runde, og vi har en god sjanse til å nå kvartfinalen. Det var bra av Burnley å slå Fulham i forrige runde, og de har et bra lag, sier Heighway.

Liverpool møter, som vi nevnte tidligere i dag, Burnley på Turf Moor mandag 30.januar.

Glad målscorer
Også Paul Anderson var henrykt over å slå Ipswich og gjøre det første målet i gårsdagens kamp på Anfield. Den tidligere Hull-spilleren var en av lagets beste spillere, sammen med keeper Roberts og midtstopper Godwin Antwi.

- Det var flott for meg å gjøre mitt første mål for Liverpool på Anfield, og det var spesielt stort at det kom foran The Kop. Jeg er kjempeglad, uttaler 17-åringen til klubbens nettsted.

- Det var en tøff kamp, som kunne ha tippet begge veier. Det var godt for laget at vi vant, og dermed fortsatte fremgangen i juniorcupen. Det er fint for oss guttene å spille på Anfield. Du får mye selvtillit ut av det. Jeg ser fram til neste runde mot Burnley. De slo ut min forrige klubb, Hull, i 3. runde, så forhåpentligvis kan vi reise til Turf Moor og revansjere det.