Warnock siste på skadelista

Stephen Warnock en av flere med småproblemer under pre-season. Liverpool v Kaiserslautern på engelsk fjernsyn.

Operasjon for venstreback
Nettstedet The Liverpool Way skriver at Stephen Warnock vil gjennomføre et mindre inngrep for å fjerne noe vev etter en tidligere brokkoperasjon.  Problemet skal ha gjort at venstrebacken har slitt med stivhet etter harde treningsøkter de siste dagene.  Warnock håper å være i gang igjen til førstelagstroppen reiser til Sveits på treningsleir i slutten av måneden.

Fabio Aurelio, Mark Gonzalez, Daniel Agger og Momo Sissoko spilte heller ikke mot Wrexham på lørdag.  Aurelio skal ha fått et problem bak i leggen tidlig under pre-season, mens Gonzalez har en liten skade i et kne.  Sistnevnte ventes klar til neste kamp mot Crewe førstkommende lørdag.  Det samme gjelder for Agger og Sissoko, som ikke skal ha blitt risikert på Racecourse Ground etter å ha fått mindre smeller på trening.  Florent Sinama-Pongolle ble i den kampen byttet ut like før slutt, men det er ikke blitt rapportert om noen skade for den unge franskmannen.


Mer rødt på skjermen
Flere nettsteder bekrefter at Liverpool v Kaiserslautern vises direkte på britisk Eurosport, lørdag 29.juli kl 17.30.  Det vil være en del puber på disse breddegrader som har den kanalen tilgjengelig.