WBA øyner Kirkland avtale

Manager Bryan Robson legger ikke skjul på at man gjerne vil sikre seg Chris Kirkland permanent. Stelios håper på fornyet interesse fra Liverpool.

West Brom vil kjøpe keeper
Chris Kirkland er på utlån til West Bromwich Albion denne sesongen.  Den skadeforfulgte 24-åringen kom bak i keeperkøen på Anfield og ønsket å spille kamper, ikke minst med håp om å bli med England til VM.  Den siste drømmen er allerede knust etter nok en skade for den lange målmannen, etter at han nylig brakk en finger.

Ifølge Bryan Robson er man imidlertid overbevist om at det mer uflaks enn noe annet som har gjort at Kirkland har hatt en ny skuffende sesong, og manageren i WBA legger ikke skjul på at dersom man unngår nedrykk er man også klar til å kjøpe til sommeren.

- Vi har en genuin interesse i Chris etter denne sesongen.  Det vil avhenge av vår posisjon, i hvilken divisjon vi er, og om Liverpool er beredt til å gjøre en handel. 

- Selv om Chris har hatt noen skader, har han etter vår mening bevist at han i fysisk god nok form.  Han har bare hatt uflaks med en nyreskade og en brukket finger, noe som kunne skjedd med hvem som helst.


Rastløs greker i Bolton
Stelios Giannokopoulos var i sommer linket med en overgang til Anfield, ettersom Liverpool søkte etter den høyrekanten som aldri kom.  Til slutt skrev kontraktsløse Stelios under en ny avtale på Reebok.  Nå sier han imidlertid at han fortsatt er klar til å forlate Bolton for en større klubb.

- Jeg har blitt mer sta etter forrige sesong.  Jeg gikk ikke til Liverpool da, men deres offisielle tilbud ga meg moralsk tilfredstillelse.  Dette er min drøm.  Ikke bare å gå til Liverpool, men generelt å spille for en større klubb.  Da vil jeg si at jeg har nådd toppen av min karriere.  Det er min visjon og jeg arbeider hardt hver uke før å sørge for at en klubb som Liverpool ønsker min underskrift.

- Jeg vil helst bli i utlandet og avslutte min karriere her, men dersom jeg skulle reise tilbake til Hellas vil det kun bli for å spille i Olympiakos, sier Stelios til en gresk avis.