Wednesday gjør nytt forsøk på Carson

Sheffield Wednesday har bestemt seg for å gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Scott Carson på lån. Enda en treningskamp avtalt.

Sheffield Wednesday har likevel ikke gitt opp å sikre seg Liverpool-keeper Scott Carson på lån. I forrige uke annonserte Wednesday-manager Paul Sturrock at han ikke kunne vente lenger før han tok en avgjørelse i keeperspørsmålet, og resignerte dermed i forsøket på å låne Liverpool-keeperen.

Nå har imidlertid Wednesday-formann Dave Allen kommet på banen i et nytt forsøk på å hente den tidligere Leeds-keeperen til et låneopphold på Hillsborough. 20-åringen spilte som kjent 9 kamper for Wednesday mot slutten av sesongen 2005/06, med stor suksess.

- Scott Carson har sagt at han ønsker å komme hit og spille for oss neste sesong, og vi er i stand til å betale lønnen hans, uttaler Allen til skysports.com.

Enda en treningskamp
Liverpool FC har i dag bekreftet at de vil sende et lag for å spille treningskamp mot Lincoln City onsdag 16.august. Dette som et ledd i overgangen til Jack Hobbs fra Lincoln i fjor. De rødes mannskap vil trolig bli sterkt reservepreget, ettersom dette bare er tre dager før ligastarten mot Sheffield United.

League Two-klubben vil møte et Liverpool XI på Sincil Bank, og Hobbs selv vil utvilsomt være i lagoppstillingen. Midtstopperen ble som kjent kjøpt fra Lincoln sommeren 2005, og hadde en utmerket debutsesong i Liverpool der han var en av nøkkelspillerne på laget som vant FA Youth Cup.

Liverpool har blitt tildelt 2700 billetter til denne kampen, og disse koster £15 for voksne, £10 for pensjonister og £5 for barn. Det er ikke offentliggjort når dette billettsalget vil starte ennå.