Wigan ønsker Kirkland

Chris Kirkland kan være på vei på utlån til Wigan. Overrasket Jamie Carragher får ny sjanse. Xabi Alonso tilbake i lett trening.

Mot fortsatt PL for keeper
Engelske aviser skriver i dag at Wigan er klar til å tilby Chris Kirkland en låneavtale for 2006/07 sesongen.  Den lange keeperen var forrige sesong i West Bromwich, men ønsker å fortsette å spille i Premier League.  Liverpool på sin side skal være mest interessert i et salg, men ting tyder på at man er villig til å låne ut 25-åringen til Wigan med en klausul som gir Paul Jewell mulighet til å signere Kirkland permanent til neste sommer.  Chris Kirkland har kontrakt med LFC helt fram til 2009.


Ny sjanse for Carra
Jamie Carragher innrømmer at han er overrasket over at han nå synes å være høyaktuell for Englands startellver før generalprøven mot Jamaica på lørdag.  Carra fikk muligheten i ankerrollen på midtbanen mot Ungarn, før han i 2.omgang måtte spille høyreback for en skadet Gary Neville.

- Manageren snakket til meg like før den siste treningsøkta og spurte om jeg kunne tenke meg å spille på midtbanen.  Jeg sa ”Yeah, selvfølgelig”.  Ja, jeg ble nok litt overrasket.

- Jeg var bare glad for å få spille, men det er en annerledes rolle og du behøver tid til å omstille deg.  På midtstopperplassen er det egentlig ikke så mye løping du behøver å gjøre og det handler om å organisere og plassere deg.  I denne nye rollen må du tenke mer.  Det dreier seg om små, kjappe spurter og å komme opp i folk, og sørge for at det ikke blir spilt fram på angriperne.  Jeg var ikke perfekt, men det var noe jeg ikke var vant til.  Du får imidlertid mye ballkontakt og det er en fin plass å spille på.


Alonso kjemper mot tiden
I likhet med Harry Kewell sliter Xabi Alonso med å bli friskmeldt i tide til VM.  Ifølge den spanske sportsavisen Marca er nå imidlertid Xabi tilbake i lett trening.

Det positive for Alonso og Spania er at man er i gruppe H og dermed sist ute.  Onsdag 14.juni spiller Spania sin første kamp mot Ukraina, noe som fort kan bli en gruppefinale i en pulje som også inneholder Tunisia og Saudi-Arabia.  Før det spilles det oppvarmingskamper mot Egypt(3/6) og Kroatia(7/6).  Liverpools midtbanespiller vil håpe å være involvert i hvert fall mot kroatene.