Ydmyk Gerets

Galatasaray-trener Eric Gerets syntes ikke hans lag fortjente poeng fra Anfield i går kveld, etter at de sov i timen før pause.

Det var en ydmyk Galatasaray-trener Eric Gerets som møtte pressen etter at hans lag tapte for 3-2 for Liverpool i går kveld. Selv etter tyrkernes strålende comeback på stillingen 3-0, slo belgieren fast hans lag ikke fortjente poeng fra denne kampen.

Galatasaray var imidlertid svært nær ved å få med seg det ene poenget fra Anfield. Et poeng som ingen trodde de ville være i nærheten av ti minutter ut i andre omgang, når Liverpool hadde en tilsynelatende komfortabel tremålsledelse. Alle trodde at Peter Crouch sitt vidundermål som ga 3-0 ville være spikeren i kista for tyrkerne. I stedet måtte hjemmelaget slite for å sikre seg seieren i paniske sluttminutter.

- Vi glemte helt å spille fotball i første omgang, og var alt for imponert over omgivelsene og laget vi møtte. Spiller du slik, er du dømt til å tape. Hadde vi spilt slik i første omgang som vi gjorde etter pause, ville det ha blitt en annen historie, mener trener Gerets.

- I andre omgang spilte laget veldig mye bedre. Vi angrep og skapte store problemer for dem. Vi kunne lett ha gjort flere mål, da vi misbrukte store sjanser til å utligne mot slutten. Nå har det vært gråt og tenners gnissel i garderoben. Vi er misfornøyde, og jeg er sint fordi alt for mange av spillerne gjorde feil i viktige situasjoner som forærte dem scoringene.

- Spillerne mine fortjener skryt for å ha kommet tilbake i andre omgang, men vi fortjente å tape på bakgrunn av vårt elendige spill før pause, konkluderer belgieren.