- Alle fire kan vinne finalen

Benitez tror alle semifinalistene har nok i seg til å gå videre til finalen og vinne den. Dalglish skryter av managerens organisering av laget.

Det er ”the day after the night before” og Rafa Benitez har fått tid til å fordøye de siste dager inntrykk. Mange ble grundig imponert over sterke prestasjoner fra Manchester United, Chelsea og AC Milan i vanskelige oppgjør. Spesielt Uniteds seier over Roma var en ren maktdemonstrasjon. Rafa er likevel ganske nøktern i sin vurdering av styrkeforholdet.

- Det jeg så av United overrasket meg ikke. Vi vet de har spilt bra de siste ukene. De tidlige målene tok alt motet fra Roma og når du mister så å si all selvtillit så tidlig ble det vanskelig å slå tilbake.

- Vi er nå i en god posisjon. Det er viktig for oss å komme langt i Champions League. Vi skal nå spille vår andre semifinale på tre år. Vi ønsker selvsagt å gjøre alt for å gå videre og vinne finalen. Jeg ville sagt ja hvis jeg fikk tilbudet om å møte Manchester United 23. mai – fordi det ville betydd at vi også var finaleklare. Dersom det blir en slik finalen blir kommer vi til å være godt forberedt.

- Det er alltid vanskelig å si hvem som er favoritten. Vi kan prate om Milans gode mannskap, det samme gjelder United – Chelsea er også et meget godt lag. Det eneste som er sikkert er at det blir to tøffe og tette oppgjør. Alle fire lagene har mulighet til å spille i Athen, og vinne.

Pennant i aksjon i gårsdagens kamp mot PSV



Dalglish imponert over Rafa
Kenny Dalglish ser de fleste av Liverpools hjemmekamper fra direktørboksen og er imponert over det Rafa har utrettet som manager. Til The Daily Mail skryter han av lagets organisering:

- Rafa gjorde det meget bra i Valencia og lagene hans er alltid utmerket organisert. Han er også flink til å forberede spillerne til oppgaven som ligger foran dem. Spillerne får raskt sterk tiltro til seg selv og stor selvtillit under hans ledelse.

- Spesielt når laget spiller i Europa er det dette som står frem som lagets beste egenskaper.