- Alt er fortsatt mulig

Ryan Babel nekter å kaste inn håndkledet i Champions League. Så lenge det ikke er teoretisk umulig å gå videre i turneringen vil han bevare troen på avansement.

- Alle er skuffet, men ser man tilbake på denne kampen mot Besiktas og de to andre kampene vi har spilt i Champions League så har vi spilt ganske bra, uttaler Ryan Babel til Liverpool Echo i dag.

Vi er ikke så sikre på at alle deler den oppfatningen, men nederlenderen var i alle fall en av sitt lags beste spillere i Tyrkia i går.

- Vi skapte mange sjanser mot Besiktas, men klarte ikke å score. Vi var uheldige, men må nå se fremover til neste kamp i gruppen. Nå skal vi spille mot alle tre lagene igjen, så du vet aldri hva som vil skje. Det er fortsatt mulig å gå videre, og vi gir ikke opp før det er umulig for oss.

Liverpools neste kamp i Champions League er som kjent mot nettopp Besiktas den 6.november.

- Vi må slå Besiktas når de kommer til Anfield, etter det som har skjedd i gruppen så langt. Det har vi tro på at vi skal greie, og så får vi da se hva som er mulig når vi skal spille kampen etter det igjen. Det er fortsatt mye å spille for. Selv om vi bare har ett poeng, så er ikke det ensbetydende med at det er umulig for oss å gå videre til cupspillet. Så lenge vi bevarer troen på oss selv, har vi en sjanse, avslutter nederlenderen.