- Bare Liverpool klarer slikt

Yossi Benayoun er i skyene etter avansementet i Champions League. Jamie Carragher ett kort unna suspensjon i Europa. Innbrudd hos Steven Gerrard.

Yossi Benayoun (til venstre på bildet under) skryter av sine lagkamerater til uefa.com i dag, etter at Liverpool avanserte fra gruppespillet i Champions League.

- For å være ærlig så trodde jeg hele tiden at vi skulle greie det. Selv når vi stod med kun ett poeng etter de tre første kampene sa jeg at dersom det er noe lag som kan vinne tre kamper på rad, så er det Liverpool. Denne klubben har bevist flere ganger tidligere at den er i stand til å håndtere store kamper i denne turneringen. Vi visste at alle de tre siste kampene ville bli som en finale, og vi har vunnet tre finaler, uttaler israeleren.

- Vi visste alt om Marseilles fanatiske supportere, så det var viktig å få et tidlig mål. Det ga oss selvtillit, og vår andre scoring kom like etterpå. Det avgjorde kampen og deres supporterne ble mer stille etter det.

4-0 tapet for Liverpool er faktisk Marseilles største hjemmetap i europacupene noen sinne. Benayoun synes likevel ikke det var noen enkel match.

- Når du ser på sluttresultatet, ser det ut som det har vært enkelt for oss, men jeg kan forsikre alle om at det ikke var det. Marseille har mange gode spillere og selv på 2-0 måtte vi være forsiktige. En halvsjanse kunne ha gitt dem en scoring og muligheten til et comeback. Men vi var veldig sterke defensivt.

- Alle spilte bra over hele banen. Vi spilte på den måten vi vet vi kan, og vi fortjente å vinne og gå videre til neste runde, avslutter vingen.

Carragher i faresonen
Jamie Carragher er som kjent fra før bare ett gult kort unna suspensjon i hjemlig serie- og cup, og etter at Terje Hauge i går kveld ga midtstopperen et strengt idømt gult kort på Stade Velodrome er han også bare en booking unna suspensjon i Europa.

Innbrudd hos Gerrard
Innbruddstjuver fortsetter å raide Liverpool-spillernes boliger mens de spiller store kamper. I går kveld var det Steven Gerrard som ble hjemsøkt av ubudne gjester. Gerrards kone, Alex Curran, var hjemme da innbruddet fant sted, og skal være rystet men uskadet etter møtet med skurkene.

En talskvinne for Merseysidepolitiet bekrefter at fire menn tok seg inn i en eiendom i Formby like før klokken 21.30 lokal tid i går kveld og stjal juveler.

- Vi etterforsker et innbrudd som fant sted rundt klokken 21.30 i går kveld. Fire menn i mørke klær og finlandshetter tok seg inn på eiendommen og stjal juveler. Vi kan bekrefte at en kvinne i huset, og en annen kvinne som var der på besøk, støtte på tjuvene. De var rystet etter hendelsen, men uskadet.

Tidligere har blant annet Dirk Kuyt, Daniel Agger, Peter Crouch, Jose Reina, Florent Sinama-Pongolle og Jerzy Dudek blitt offer for lignende innbrudd. De fleste mens de har spilt viktige europacupkamper for Liverpool.