- Carra burde ha vært nominert

Peter Crouch er sjokkert over at Jamie Carragher ikke var blant de nominerte til PFA Player of The Year. Nå fokuserer spissen på Boro-kampen. Parry bekrefter TV-planene.

Peter Crouch reagerer sterkt på at Jamie Carragher ikke er blant de nominerte til PFA Player of the Year. Steven Gerrard er som kjent en av seks nominerte til prisen som skal deles ut på søndag, men Crouch mener at visekaptein Carragher har vært den beste spilleren i Premier League denne sesongen.

- Det overrasker meg at Jamie ikke er blant de nominerte. For meg fremstår han som ligaens beste spiller. En midtstopper i toppklasse, noe han har fått vist spesielt i Europa, mener Crouchy.

- Uke etter uke presterer han på et høyt nivå. Han er meget stabil, og det er en skam at han ikke oppnår høyere anerkjennelse blant sine kolleger i Premier League. Jeg er sikker på at Liverpools supportere, manager og spillere verdsetter han langt høyere, legger han til.

- Dessverre får du ikke stemme på spillere i egen klubb. Om jeg kunne ha gjort det, ville min stemme utvilsomt ha gått til Carra, sier Crouch til liverpoolfc.tv.

- Vi fokuserer på ligaen
I samme intervju benekter Crouch at Liverpools ligaform lider under at spillerne allerede har begynt å tenke på semifinalene i Champions League mot Chelsea. Lørdagens blodfattige forestilling mot Manchester City har fått mange kritikere til å trekke en slik konklusjon.

- Jeg tror ikke det påvirker oss, og det burde det heller ikke gjøre. Ser man på de andre engelske lagene i semifinalen, Manchester United og Chelsea, så er de nå involvert i flere turneringer enn vi er, og det virker ikke å ha affisert dem. Selvsagt er vi skuffet over resultatet mot Manchester City, men nå konsentrerer vi oss om de kommende ligakampene i tillegg til kampene i Champions League, sier spissen.

- Etter helgens svake prestasjon må vi finne formen i ligaen igjen, men jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal klare det ettersom vi spilte bra før City-kampen. Vi mangler imidlertid stabiliteten til Chelsea og Manchester United i ligaen.

- Det er vanskelig å ikke tenke på kampene mot Chelsea. Spesielt når du sitter hjemme og ikke har noe å foreta deg. Men så snart du står foran en ligakamp, glemmer du det. Det vil skje i forbindelse med morgendagens kamp mot Middlesbrough også. Nå konsentrerer vi oss kun om den. Så blir det Wigan, og først når den kampen er spilt vil vi begynne å fokusere på Chelsea-kampen, avslutter Liverpools toppscorer.

Parry bekrefter TV-lansering
Rick Parry bekrefter nå opplysningene om at Liverpool FC vil lansere sin egen TV-kanal før seriestart i august. Klubben produserer allerede et tre timers ukentlig TV-program som blir vist i 47 land utenfor Storbritannia. Nå tar de ett steg videre.

- Vi er veldig spente på hvordan en egen klubbkanal vil bli mottatt. Jeg tror det blir et flott tilbud til våre supportere, i tillegg til vår webside, sms-service og trykksaker, sier Parry til liverpoolfc.tv.

- Dette er noe vi har jobbet med i lang tid, og planene var på plass lenge før Gillett og Hicks tok over klubben. Vi kan ikke si så mye til supporterne om hvordan de vil kunne få tilgang til kanalen ennå, ettersom vi er i forhandlinger med ulike distributører. Det er flere detaljer som må ryddes av veien først. Så snart vi er i posisjon til å avsløre flere detaljer, vil vi gjøre det, legger han til.

I forbindelse med lanseringen av den nye TV-kanalen er det også ventet at Liverpool FC vil ta fullstendig kontroll med klubbens webside. TV-selskapet Granada eier per i dag halvparten av klubbens nettsted, men det er ventet at de nå vil selge seg ut.