- Carra landslagsplass verdig

Rafael Benitez kan ikke forstå hvorfor Carra ikke er førstevalg som midtstopper for landslaget. Manageren får støtte fra Gerrard.

Liverpools nummer 23 gjorde nok en god kamp mot Barcelona i går og var en meget viktig del av laget som tok de røde til kvartfinale i Champions League.

Rafa mener forsvarskjempen bør spille midtstopper regelmessig på landslaget.

- Det overrasker meg at Carragher ikke er fast inventar på det engelske landslaget, sier spanjolen om mannen som kun har startet 18 av sine 32 landskamper.

- Jeg liker ikke å rose enkeltspillere etter en slik forestilling, siden hele laget bidro til avansementet. Alle spillerne gjorde en strålende jobb. Allikevel må jeg få lov til å trekke frem Carra, som gjorde en fantastisk innsats. Når en midtstopper skal møte en spiller som Ronaldinho, er det helt essensielt at konsentrasjonen holdes oppe i samtlige 90 minutter. Carra klarte dette både på Camp Nou og på Anfield.
Det overrasker meg at en spiller som Jamie, som gang på gang leverer slike forestillinger, ikke får spille mer for England, er Rafas klare mening.

Manageren får støtte fra Liverpools kaptein
- Carra var fenomenal i begge oppgjørene mot Barcelona. Hans gode spill har kanskje overrasket folk som ikke følger Liverpool til vanlig, men jeg og alle de andre som har spilt og trent med han, vet hva han står for. Han har hatt en fantastisk utvikling, og blir bare bedre og bedre for hver sesong som går, er kapteinens klare tale.

- Når jeg ser etter midtstoppere i Europa på høyt nivå, finner jeg ingen som er like som Carra. Jeg ville definitivt ikke byttet han mot noen, sier en tydelig imponert Steven Gerrard.